Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Gold AG - Patriot i Atdheut ?

historia e shqiptareve eshte shkruar me gjak sot keta neo-osmanet erdhin dhe po dojn me manipulime me na ndrryshu historine , dhe vetem ju qe keni gjak turko serbe besojn sot se na kan cliru neve !!

kush ta ka pshtu bythen prej osmanve. A osht kan katoliki. Gjergj kastrioti. Ti shoki a e din se edhe ju e keni pas fejen katolike , cillen shqiptare KATOLIKE e nje krejt bota Nen terezen , kush na ka nimu nluft me serbin ?? Amerika. Katolikt E ti quni vogel po thu na me ik ne rom ?? A ki men a joo ,,, po kujton se adem jashari ta ka pshtu kosoven a ??? Jo shoki asniher pa ameriken na hala ishim ner serbi. Ee ky gold ag ky mut njeri neper mikrofon pe qel gojen kogja shum e nreakitet sen spo ban ku e ka triminin ky se pe shet veten patriot?? Ky saher pe qel gojen po ju rasset muti ngoj

shqiptaria sosht islam asnihere as nuk ka mu kan islam

ky radikal islamist si gold ag se ka venin nshqiptari por e. Ka venin ne arabi.

hahaha kogja shum po tuti me shajt ramushin. Do koh e keni thirr rambo e tash se po fol drejt neper kamera pe shanii. ... Fliqana jeni
Unë e di fort mir që ne kemi qen të gjith ja katolik ja ortodoks. E njoh historin ton. ;) Amerika, Amerika, Amerika, o njeri, na i lujtët ment me kto muabete... Amerikës si bën tërt për Kosovën apo për shqiptarët, si intereson HIÇ e FARE! Mos më trego që Amerika i ka ndihmuar Kosovës dhe Shqipërisë, kët e di mir, por në zemër jemi bashk me turqit, arabët dhe myslimanët të tjer. Sepse ata na duan nga feja dhe jo nga INTERESI. Amerika as nuk osht katolike, ore, çfar flet ti??? Ma ateist pi Amerikës s'ka...

Shqiptaria osht 70 deri 80 % myslimane. ;) Sidomos në Kosovë, Maqedoni dhe Serbi shqiptarët mysliman jan shum fetar. Në Shqipëri osht pak ndryshe, sepse enverizmi ka ndikuar shum te populli. Por në përgjithsi shqiptarët jan shumic myslimane. Kur shkon në një katund shqiptari në Maqedoni apo në Kosovë çfar sheh??? Kish apo xhami? Hajde ec aty...

Unë e di fort mir që ne kemi qen të gjith ja katolik ja ortodoks. E njoh historin ton. ;) Amerika, Amerika, Amerika, o njeri, na i lujtët ment me kto muabete... Amerikës si bën tërt për Kosovën apo për shqiptarët, si intereson HIÇ e FARE! Mos më trego që Amerika i ka ndihmuar Kosovës dhe Shqipërisë, kët e di mir, por në zemër jemi bashk me turqit, arabët dhe myslimanët të tjer. Sepse ata na duan nga feja dhe jo nga INTERESI. Amerika as nuk osht katolike, ore, çfar flet ti??? Ma ateist pi Amerikës s'ka...

Shqiptaria osht 70 deri 80 % myslimane. ;) Sidomos në Kosovë, Maqedoni dhe Serbi shqiptarët mysliman jan shum fetar. Në Shqipëri osht pak ndryshe, sepse enverizmi ka ndikuar shum te populli. Por në përgjithsi shqiptarët jan shumic myslimane. Kur shkon në një katund shqiptari në Maqedoni apo në Kosovë çfar sheh??? Kish apo xhami? Hajde ec aty...

te gjithe vijn per interesa !!

shumica musliman ?? hahaha thua shumica ne rrugen e amerikes ....

historia e shqiptareve eshte shkruar me gjak sot keta neo-osmanet erdhin dhe po dojn me manipulime me na ndrryshu historine , dhe vetem ju qe keni gjak turko serbe besojn sot se na kan cliru neve !!
Osmanët ndoshta s'kan qen pushtuesit më të mir ose ma mir: ndoshta kishim merituar ne ma shum. Por fakt osht: Pa osmanët ne ndoshta do të ishim pjes ja e Serbis, Bullgaris dhe Greqis. Gjuha jon do ishte bo lëmsh dhe shqiptarët do përziheshin me sllav dhe grek. Kshtu shqiptarët u dalluan nga komshit, sepse kishin një fe ndryshe nga të tjert.

te gjithe vijn per interesa !!

shumica musliman ?? hahaha thua shumica ne rrugen e amerikes ....
E di, Çamëri, që t'gjith vijn për interes, kjo osht e qart, por un nuk i adhuroj turqit apo gjësendi. Un vetëm i falenderoj që na sjellën islamin, sepse jam besimtar dhe që i ndihmuan popullit ton sado kudo në karrier, qoft në ushtri, qoft në ekonomi, qoft në politik etj. Sepse grekët, serbët, malazezët, bullgarët etj. jomysliman e kan pas shum ma vështir se ne. ;)

A don që të të tregoj statistikat të Shqipëris, Kosovës dhe Maqedonis, apo çfar???

- - - Aktualisiert - - -

Un jam shum falenderues shqiptarve katolik dhe ortodoks, sepse edhe ato sollën persona të shquar në historin dhe kulturën ton. Disa shembuj vetëm: Gjergj Fishtën, Kolë Idromenon, Nën Terezën, Parashqevi Qiriazin (mësuesja e par shqiptare), Migjenin edhe shum të tjer. Un s'jam kundra shqiptarve jomysliman. Por VËRTET SHUM shqiptar jomysliman jan fort kundra shqiptarve mysliman. Dhe kjo SHUM më pengon.

Un jam shum falenderues shqiptarve katolik dhe ortodoks, sepse edhe ato sollën persona të shquar në historin dhe kulturën ton. Disa shembuj vetëm: Gjergj Fishtën, Kolë Idromenon, Nën Terezën, Parashqevi Qiriazin (mësuesja e par shqiptare), Migjenin edhe shum të tjer. Un s'jam kundra shqiptarve jomysliman. Por VËRTET SHUM shqiptar jomysliman jan fort kundra shqiptarve mysliman. Dhe kjo SHUM më pengon.

mos e harro anton qeten ;)

Zurück
Oben