Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Griechische Wächter foltern einen albanischen Häftling zu Tode! - Medien schweigen!

Was ich immernoch nicht verstehe ist, dass wenn er doch sowieso in zwei Wochen entlassen würde, wieso er dann den Wärter tötete.

Was ich immernoch nicht verstehe ist, dass wenn er doch sowieso in zwei Wochen entlassen würde, wieso er dann den Wärter tötete.

bleibt mal locker und betrachtet die ganze sache mal nüchtern.

seine mutter war schwer krank und er wollte sie ein letztes mal sehen bevor sie stirbt. er stellte einen antrag auf hafturlaub, der jedoch abgelehnt wurde. jetzt stell dir vor, deine mutter liegt im sterben und jemand beleidigt und schlägt dich, nur weil du sie nochmal sehen willst. welcher mensch wäre cool geblieben?

bleibt mal locker und betrachtet die ganze sache mal nüchtern.

seine mutter war schwer krank und er wollte sie ein letztes mal sehen bevor sie stirbt. er stellte einen antrag auf hafturlaub, der jedoch abgelehnt wurde. jetzt stell dir vor, deine mutter liegt im sterben und jemand beleidigt und schlägt dich, nur weil du sie nochmal sehen willst. welcher mensch wäre cool geblieben?

Wir sind hier bei wünsch dir was :lol:

Ich mein ein Verurteilter Schwerverbrecher in den USA zb bekommt gleich Hafturlaub wenn er es wünscht.

[h=2]Miku i qelisë: Kudreti do të lirohej në një ditë me mua, por e mbajtën për një telefon[/h]Published on Tuesday, 15 April 2014 10:32

-Kanë jetuar bashkë për dy vite, kanë ndarë bukën, kafenë, brengën dhe hallin e madh të të qenurit pas hekurave. Kanë dalë në gjyq po bashkë dhe kanë marrë ‘vizën’ e daljes prej atij ‘ferri’ po bashkë. Mjerisht Kudreti nuk ia doli dot, ndërsa shoku i tij i ngushtë, Kastriot Kolndreu, vetëm pak ditë para se Kudreti të kryente atë akt barbar mbi gardianin që i ka urryer gjithnjë të burgosurit, ka lënë qelitë e burgut, e njëkohësisht edhe Greqinë për të mbërritur tek familja e tij, te fëmijët e tij të cilët si kishte parë prej vitesh. Ai, tashmë, gjendet në Sarandë dhe çdo çast të përditshmërisë së tij e lidh me Kudretin, me kujtimet që i mbetën nga njeriu që sipas tij, ishte përjashtim në ato ambiente: “Kudreti ishte djalë i rrallë, madje ndër njerëzit më dinjitozë që kam njohur në jetën time. Për dy vite, kemi ndarë çdo çast të jetës sonë, jo brenda, por edhe të asaj që lamë jashtë dhe na priste jashtë. Ai duhej të dilte bashkë me mua, por vetëm se iu kap një telefon, ia shtynë lirimin. Kudreti s`dinte t`i fliste keq kujt, jo më t`i merrte jetën kujt”. Kështu tregon Kastriot Kolndreu, në një lidhje telefonike me ‘Shekulli’, ndërsa shpjegon se gardiani i vrarë, Giorgios Tsironis ishte njeriu më brutal i gjithë atij burgu. Kolndreu jep detaje mbi përballjet me këtë gardian, jo vetëm të tijat personale, por edhe të të gjithë të burgosurve që përballeshin në sektorin ku shërbente greku, ndërsa tregon se Kudreti u mbajt pa të drejtë në burg, ashtu siç ishte mbajtur edhe vetë Kolndreu për dy muaj rresht. Sipas tij që të dy prisnin të liroheshin njëkohësisht, dhe tropojani i lindur në Shkodër dhe banues në Sarandë, tregon se të vetmen brengë që kishte në jetën e tij, ishte e ëma.

time.al - Miku i qelisë: Kudreti do të lirohej në një ditë me mua, por e mbajtën për një telefon - Na ndiqni ne, të ndiqni lajmet

er hat hunderte gefängnisinsassen vor einem griechischen folterer gerettet.
Und wahrscheinlich dafuer gesorgt dass mehrere Millionen Albaner weiterhin (ohne irgendwelche Anlaesse) bei Unterbelichteten, Zurueckgebliebenen und den Atzteken griechischer Herkunft (Chrysoi, Augoi - habe einen gesehen, der das so geschrieben hat und etwa ne halbe Stunde (ununterbrochen) lachen muessen) beschissen behandelt werden.

Zurück
Oben