Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Hallo allerseits

Znas li sta ja nepricam samo za vrjeme Rata,ja pricam sad,ja pricam o Srbima koje zivu ovde kod men u blizini u istom Gradu,bili to mladzi i stariji....svi su oni Cetnici.....!!!Mogu da pricam o tome sto sada vidim.Sta je se u Ratu dogodilo mogu samo oni da pricaju sto su i bili u Raru...neznam sta je se tada desavalo ali znam sta se sad desava!!

Nisam bio uz vrjeme rata dolje,rodzen sam ovde....al koda je situacija izmedzu Cetnika i Muslimana druga nego prije Rata!!

Bos_Sarajevo schrieb:
Znas li sta ja nepricam samo za vrjeme Rata,ja pricam sad,ja pricam o Srbima koje zivu ovde kod men u blizini u istom Gradu,bili to mladzi i stariji....svi su oni Cetnici.....!!!Mogu da pricam o tome sto sada vidim.Sta je se u Ratu dogodilo mogu samo oni da pricaju sto su i bili u Raru...neznam sta je se tada desavalo ali znam sta se sad desava!!

Nisam bio uz vrjeme rata dolje,rodzen sam ovde....al koda je situacija izmedzu Cetnika i Muslimana druga nego prije Rata!!

Jel se moze znati ako nije tajna u kojem to gradu zive ti cetnici za koje ti spominjes? Vidim da ti je u nicku grad Sarajevo, al nevjerujem da ima sada u Istocnom Sarajevu tih cetnika !

A vidis ja ti mogu pricati sta se kod mene dolje radilo za vrijeme rata, i sta se sada dolje radi !

Da Nick mi je Sarajevo....al ne zivim u Njemackoj ovde sam i Rodzen.......Grad je u blizini Bochuma!!!
I vjeruj mi zivu i ovde!!!
A sta se dogodilo kod tebe uz vrjeme Rata.a dokla si ti??

Bos_Sarajevo schrieb:
Da Nick mi je Sarajevo....al ne zivim u Njemackoj ovde sam i Rodzen.......Grad je u blizini Bochuma!!!
I vjeruj mi zivu i ovde!!!
A sta se dogodilo kod tebe uz vrjeme Rata.a dokla si ti??

Svasta al necu sada ovdje o tome ! Iz Krajine !
Aha ti si mislio ovdje u tom gradu u Bochumu zive sami Cetnici ?
Ja sam mislio ti mislis dolje u tvom gradu ....

Dobro necemo sad o tome, samo znaj nisu svi isti, svi su ginuli, bio je rat, nikada nece biti kao pre, i vjeruj mi o ovakim stvarima nevalja pricati, jel nece se nekad ni srbin sa srbinom sloziti, a kamali da se slozu u vezi historije ili politike Srbin i Musliman ! To mozes zaboraviti, ja da bi svaki dan na to mislio sta se sve dogadjalo, pa mogo bi covjek izluditi ! A sad ziv bio mani se politike i gledaj ka buducnosti, to ti govorim iskreno !

Nemoras ti srbe voljeti niti to neko trazi, al budes li samo na to mislio procices tesko u zivotu, ljudi su se pomirili sa time, neki izgubili kuce, neko svoju zemlju, neki cjele familije, pa eto vidis opet znam neke koji zive i ne mrzu druge !

Aj mani se toga i ziv bio :wink:

Znam sta mislis!!!
Ti makar pricas i dajes Argeumente,pricas iskreno i realisticno!!
A ne ko drugi na Forumu,ja njima nista a oni odma napadaju,samo psuju i mislu da ce sa tim nesta da postignu!!
Nisu svi Cetnici,to je jasno!!
I ja na to ni nemislim svaki da,gledam ja u buducnost....al samo mi nerviraju Ljudi neki na ovaj site...haha...ti nepripadas uz te ljude..al znas sta mislim!!
Ok ziveo i ti :!:

Bos_Sarajevo schrieb:
Znam sta mislis!!!
Ti makar pricas i dajes Argeumente,pricas iskreno i realisticno!!
A ne ko drugi na Forumu,ja njima nista a oni odma napadaju,samo psuju i mislu da ce sa tim nesta da postignu!!
Nisu svi Cetnici,to je jasno!!
I ja na to ni nemislim svaki da,gledam ja u buducnost....al samo mi nerviraju Ljudi neki na ovaj site...haha...ti nepripadas uz te ljude..al znas sta mislim!!
Ok ziveo i ti :!:

I jos nesto, ne uzimaj sve za ozbiljno, vecinom su to djeca frustrirana, ma da znam da te neke stvari nerviraju i mene su nervirale, al ne treba bezveze gubiti zivce, moze se i nekada sigurno i o historiji, politici pricati al stalno nije dobro :wink:

Vidim da si dobar User i znas pricati i takve ljude ja postujem, svaka cast sto ulazis u diskusije :wink:

Zurück
Oben