Narodniblues Balkaner 15 Dezember 2014 #61 HS11 schrieb: Zao mi je... ja sam 100% hrvat.: Moja majka je odrastla u srednije bosne. One je 100% hrvatica. Zum Vergrößern anklicken.... dobro nam dosao, oficijalno si se kvalificirao za pristup dubljih diskusija & takoder mentalne procese foruma.
HS11 schrieb: Zao mi je... ja sam 100% hrvat.: Moja majka je odrastla u srednije bosne. One je 100% hrvatica. Zum Vergrößern anklicken.... dobro nam dosao, oficijalno si se kvalificirao za pristup dubljih diskusija & takoder mentalne procese foruma.
M Metho Guest 15 Dezember 2014 #62 DZEKO schrieb: Ma sta ba cirilica? Moze bosancica? Zum Vergrößern anklicken.... Nezgodno mi e....ali dobro^^ Samo kazi mi kade mozem da ja najdem knigata...
DZEKO schrieb: Ma sta ba cirilica? Moze bosancica? Zum Vergrößern anklicken.... Nezgodno mi e....ali dobro^^ Samo kazi mi kade mozem da ja najdem knigata...
HS11  15 Dezember 2014 #63 DZEKO schrieb: Gdje tacno u srednjoj? Zum Vergrößern anklicken.... burek schrieb: gdje iz srednje bosne? Zum Vergrößern anklicken.... Blizu Busovace. Samo da je vama jasno: Ja sam hrvat.
DZEKO schrieb: Gdje tacno u srednjoj? Zum Vergrößern anklicken.... burek schrieb: gdje iz srednje bosne? Zum Vergrößern anklicken.... Blizu Busovace. Samo da je vama jasno: Ja sam hrvat.
DZEKO Besa Bese 15 Dezember 2014 #64 Žarnoski schrieb: Nezgodno mi e....ali dobro^^ Samo kazi mi kade mozem da ja najdem knigata... Zum Vergrößern anklicken.... E jebiga sada ti to stvarno mislis. Nisam spreman na tako nesto.
Žarnoski schrieb: Nezgodno mi e....ali dobro^^ Samo kazi mi kade mozem da ja najdem knigata... Zum Vergrößern anklicken.... E jebiga sada ti to stvarno mislis. Nisam spreman na tako nesto.
DZEKO Besa Bese 15 Dezember 2014 #65 HS11 schrieb: Blizu Busovace. Samo da je vama jasno: Ja sam hrvat. Zum Vergrößern anklicken.... Nismo rekli da nisi. Sto se mene tice budi najveci Ustasa samo nemoj mrziti bosnjake.
HS11 schrieb: Blizu Busovace. Samo da je vama jasno: Ja sam hrvat. Zum Vergrößern anklicken.... Nismo rekli da nisi. Sto se mene tice budi najveci Ustasa samo nemoj mrziti bosnjake.
M Metho Guest 15 Dezember 2014 #66 DZEKO schrieb: E jebiga sada ti to stvarno mislis. Nisam spreman na tako nesto. Zum Vergrößern anklicken.... Pa stvarno mislim^^ Imaet samo prednosti ako citas kniga na drugi jazik...ali ne brini. Ke najdem sto po sto nekoj citanje od Alija na internet
DZEKO schrieb: E jebiga sada ti to stvarno mislis. Nisam spreman na tako nesto. Zum Vergrößern anklicken.... Pa stvarno mislim^^ Imaet samo prednosti ako citas kniga na drugi jazik...ali ne brini. Ke najdem sto po sto nekoj citanje od Alija na internet
Narodniblues Balkaner 15 Dezember 2014 #67 DZEKO schrieb: Nismo rekli da nisi. Sto se mene tice budi najveci Ustasa samo nemoj mrziti bosnjake. Zum Vergrößern anklicken.... jesmo jesmo, ne lazi
DZEKO schrieb: Nismo rekli da nisi. Sto se mene tice budi najveci Ustasa samo nemoj mrziti bosnjake. Zum Vergrößern anklicken.... jesmo jesmo, ne lazi
DZEKO Besa Bese 15 Dezember 2014 #69 Žarnoski schrieb: Pa stvarno mislsim^^ Imaet samo prednosti ako citas kniga na drugi jazik...ali ne brini. Ke najdem sto po sto nekoj citanje od Alija na internet Zum Vergrößern anklicken.... Pa dobro. Kako vidim nes imati puno problema s jezikom. Vecinom ga znas samo neke sitnice jos.
Žarnoski schrieb: Pa stvarno mislsim^^ Imaet samo prednosti ako citas kniga na drugi jazik...ali ne brini. Ke najdem sto po sto nekoj citanje od Alija na internet Zum Vergrößern anklicken.... Pa dobro. Kako vidim nes imati puno problema s jezikom. Vecinom ga znas samo neke sitnice jos.
DZEKO Besa Bese 15 Dezember 2014 #70 burek schrieb: wie kannst du zarnoski verstehen, dzeksone? Zum Vergrößern anklicken.... Ich bin Torbese. Uvijek naj torba na meni.
burek schrieb: wie kannst du zarnoski verstehen, dzeksone? Zum Vergrößern anklicken.... Ich bin Torbese. Uvijek naj torba na meni.