Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Happy Birthday Marija

• Ersteller Ersteller Gast829627
  • Erstellt am Erstellt am
Wat isn hier los...?!! :O

*glllübschell*

(Zürich, 'bemu tandrljiku, ja ti napisah sinoc u poruci da pocnes da muckas koktele, a ti nista, prrcc, ko me shisha. Ee vidim ja, ostari' se al' niko nam nije rek'o.. ;) Ali nemo' brate ono "ajmo, izkazivanje ljubavi", dobit cu napade.. :D ) Apropos feiern, nä.. Bin @work, es regnet, bin kränklig.. daher, nix. Maybe next wknd.

Dankeschöön, hvala lepo, ευχαριστώ πολύ .. ::oops: :-***
21.. jetzt kann ich überall auf der Welt offiziell in Schtrippclübber rumhängen - jauchz! Welch' Erleichterung.

Zürich, 'bemu tandrljiku, ja ti napisah sinoc u poruci da pocnes da muckas koktele, a ti nista, prrcc, ko me shisha.
Jebiga... nisam znao da si to sa time mislila. :lol: Znas da je kod nas Bosancerosa malo kontanje...kako bi rekao.... u prvoj brzini. :mrgreen: Zato uvijek moras biti konkretna, da brze skontamo. ;)
Ono bas bukvalno "wort wörtlich" govoriti. Onda nema nesporazuma :D

Jebiga... nisam znao da si to sa time mislila. :lol: Znas da je kod nas Bosancerosa malo kontanje...kako bi rekao.... u prvoj brzini. :mrgreen: Zato uvijek moras biti konkretna, da brze skontamo. ;)
Ono bas bukvalno "wort wörtlich" govoriti. Onda nema nesporazuma :D

Nema brines, nisam ni ja daleko, muen nur übere schwümme :D al' nemerem ja to, ja stidna, juuu! Danas jedva gledam na oci a srcka da mi pukne od Guarana-Pulver-a da nebih zaspala. I kao uvek, to pocinje tek kasnije da deluje i ja se onda oko 23°°h "OKOBECIM" skroz, sto bi onaj reko :D Ne vredi, prokletinja, cugnucu mozda neko vince onako "radi reda", eh da mi je cale sad ovde, rusvaj bi napravili.. ;)

I hvala hvala jos jednom, i leptirici.. vidim da si i ti skoro slavila punoletstvo, nek' ti je sa srecom ;) muah.

Dankeschöön, Zhan Si Min, und allen anderen.. =)

happy birthday und χρονια πολλά [smilie=heart fill :
[url=http://www.greektube.org/content/view/27893/2/]Greektube - Β.Παπακωνσταντινου - Χρονια Πολλά[/url]

Zurück
Oben