Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Hausfrauenrolle der Frau

Ma ko se zeza bolan ?? Ja sam prava pravcata bosanska bosanka...a ti nemoj onog ludjaka da slusas..ko zna kakve su njihove zene u krajini :D
mi se vec kao domacise rodimo...ja sam od 12 godina pitu razvijala...

eh pa nisam cista Bosanka ali sam sa 15 gofina prvu pitu razvijala..a sada kuham tek tako prava domacica..mama mije iz Hrvatske a i tamo zene mnogo razvijaju..i pite i razne kolace..

kod nas se kaze koja nezna pitu razviti nemoze se ni udati::lol: takva izreka pa i jeste tako..

eh pa nisam cista Bosanka ali sam sa 15 gofina prvu pitu razvijala..a sada kuham tek tako prava domacica..mama mije iz Hrvatske a i tamo zene mnogo razvijaju..i pite i razne kolace..

kod nas se kaze koja nezna pitu razviti nemoze se ni udati::lol: takva izreka pa i jeste tako..

super, slezem se s tobom...:icon_smile:

Svaka ti cast...i jeste tako,prvo pita pa onda udaja :D

Tako je

Svaka ti cast...i jeste tako,prvo pita pa onda udaja :D

eh pa tako mije Mana rekla..i ostali umucani..prvo nauci kuhati pogotovo pite i kolace pa onda udaja prije nema nista..nece dase kod muza osramotim..hoce da mi kaze sverkrva eh prava si domacica::lol:

pa i jeste to tako

Also meine Frau hat alle Macht zu Hause !

Sie macht das Essen, sie macht die Wäsche, sie macht den Haushalt usw !

hahahahahhahahaha klassischer Macho-Spruch, aber der musste jetzt sein !

Zurück
Oben