Die griechische Firma Theon hat aus drei Ländern (Japan, Philippinen und Peru) neue Aufträge für ihre Nachtsichtgeräte erhalten
Και στρατοί άλλων 3 χωρών με ''νυχτερινή όραση'' Μade in Greece
Τρεις νέους διεθνείς διαγωνισμούς κέρδισε ελληνική εταιρία που κατασκευάζει όργανα και συσκευές νυχτερινής όρασης για στρατιωτικές εξαρτύσεις και έχει ήδη συμβόλαια με πάνω από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Πρόκειται για διαγωνισμούς που διεξήχθησαν στην Ιαπωνία, τις Φιλιππίνες και στο Περού το ύψος των οποίων ξεπερνά ως σύνολο τα 10 εκ. ευρώ.
Όπως αναφέρουν στελέχη της εταιρίας ''Θέων Αισθητήρες'', περί της οποίας ο λόγος, είναι η πρώτη φορά που ελληνική εταιρεία κερδίζει διαγωνισμούς στις δύο πρώτες χώρες και σίγουρα είναι η πρώτη φορά που προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα, εξάγονται στις συγκεκριμένες χώρες.
Παράλληλα η εταιρία υψηλής τεχνολογίας ανακοίνωσε - με την ίδια ευκαιρία συμμετοχής της σε διεθνή έκθεση αμυντικού εξοπλισμού, IDEX 2015 στο Αμπου Νταμπι- ότι υπέγραψε και συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης με ταΗνωμένα Αραβικά Εμιράτα , το οποίο αποτελεί συνέχεια προηγούμενων συμβολαίων (φωτογραφία).
Συμμετοχή και σε διαγωνισμούς υψους 330 εκ ευρώ
Η '' Θέων Αισθητήρες'' αυτήν την περίοδο συμμετέχει σε διεθνείς διαγωνισμούς, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 330 εκ. ευρώ, έχοντας συνάψει στρατηγικές συμφωνίες με την αμερικανική εταιρεία EXELIS (πρώην ΙΤΤ), με την οποία διεκδικεί προμήθεια έργου στην Αυστραλία και την ινδική εταιρεία ΤΑΤΑ Power SED, με την οποία συνεργάζεται για διαγωνισμό στην Ινδία.
''Εφοδος'' στον κόσμο με έδρα το Κορωπί
Η ελληνική εταιρία - που σχεδιάζει και κατασκευάζει τα προιόντα της στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Κορωπί, από το 1997- παρουσίασε στην έκθεση, τα best seller προϊόντα της ,
όπως τα μονόκυαλα και τα δίκυαλα (ARGUS, ARGUS PANOPTES), τις σκοπευτικές διόπτρες (ARTEMIS), τα περισκόπια νυχτερινής οδήγησης (TITANS), όπως επίσης το dedicated δίκυαλο (NYX),
το προσάρτημα νυχτερινής σκόπευσης (DAMΩΝ) και την ψηφιακή κάμερα ημέρας και νύχτας που σχεδιάστηκε για χρήση σε τεθωρακισμένα οχήματα (URANIΑ).
http://www.news4people.gr/index.php/xrima/item/2536-και-στρατοί-άλλων-3-χωρών-με-νυχτερινή-όραση-μade-in-greece
Webseite der Firma Theon
http://theon.com/?lang=en