Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Hellenic Army - Info & Gallery

Alter ihr benähmt euch doch so ale wärt ihr Götter.

meine Gütte hinter Toten soldaten lustig machen das könnt ihr aber wenn man euch konfrontiert ist man gleich niveolos Fick euch selbst.

Moon sen de yarak gibi her boka karisma.

Schleich dich bürschen in deinen eigenen threads.Wenn du etwas hirnmasse in deiner birne hättest,würdest du dich nicht andauern in griechischen threads aufhalten.
 
Αποκάλυψη στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ: Ηλεκτρονική "ασπίδα" για όλη την Ελλάδα προτείνει η Ρωσία


27-05-2012 17:49:43
14
H πρόσφατη «αναχαίτιση» και περισυλλογή του αμερικανικού κατασκοπευτικού αεροχήματος RQ-170 Sentinel από τους Ιρανούς μέσα στον ιρανικό εναέριο χώρο πριν από έξι περίπου μήνες από το ρωσικό σύστημα ELINT 1L222 Avtobaza της εταιρείας Kvant αποτέλεσε την πιο χειροπιαστή απόδειξη των πολύ ψηλών δυνατοτήτων του συγκεκριμένου συστήματος.
Αυτό που δεν ήταν γνωστό είναι ότι η Ρωσία είχε προτείνει πριν οκτώ χρόνια στην Ελλάδα την αγορά του υπερ-απόρρητου ολοκληρωμένου συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου και αποκαλύπτεται στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί.
Τώρα η Ρωσία επανέρχεται και προτείνει και πάλι στην Ελλάδα το 1L222 Avtobaza καθώς σε μερικούς μήνες πλέον θα γίνει πραγματικότητα ο χειρότερος εφιάλτης για την ελληνική αεράμυνα: Η έναρξη πτητικών δοκιμών και η συνεχεία επιχειρησιακή ένταξη στην τουρκική Αεροπορία του AWACS Β-737 MESA.
Του πρώτου ηλεκτρονικού οπλικού συστήματος το οποίο θα έχει την δυνατότητα ταυτόχρονα με την έρευνα να εξαπολύει και ηλεκτρονική πόλεμο κατά των ελληνικών συστημάτων με την χρήση της "L" Band. Είναι το πρώτο AWACS που θα έχει τέτοιες δυνατότητες και βέβαια είναι το πρώτο κύμα νέων όπλων που εντάσσει σε υπηρεσία η Τουρκία η οποία θα αμφισβητησει σοβαρά το ισοζύγιο ένοπλης ισχύος στην περιοχή.
Όπως αναφέρουν οι Ρώσοι στην πρότασή τους που παρουσιάζεται ολοκληρωμένη από τεχνικής άποψης στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί "Μπορεί να παρεμβάλει στο MESA σε απόσταση πολύ μεγαλύτερη από αυτή των 150 χλμ. με πιθανότητα επιτυχίας που αγγίζει το 100%".
Η πρόταση αφορά την προμήθεια 3-5 συστημάτων τα οποία καλύπτουν όλη την ελληνκή επικράτεια και "σβήνουν", παρεμβάλλοντας στα επιτιθέμενα αεροσκάφη και όπλα, όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για μια αεροπορική προσβολή: Από ίχνος GPS μέχρι και τις επικοινωνίες τους ακόμα και υπό μορφή Link.
Στο άρθρο της «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ» εξετάζονται όλες οι τεχνολογικές παράμετροι του Avtobaza, που έγινε διάσημο μετά την "κατάρριψη" μέσω παρεμβολή στο σύστημα GPS του UAV RQ-170 Sentine


Russian Avtobaza: Iran's weapon in alleged RQ-170 affair? - YouTube
 
Keiner der Türken , die auf Imia beteiligt waren sind heute noch am Leben.Sie wurden kurz danach selber abgeschossen. Sie haben in den Medien geprotzt den Rest kann man sich denken.

Dieses Gerücht soll wohl euer Versagen kompensieren,38% der Insel Zypern ist heute türkisch und laut Kartenverzeichniss war Kardak/Imia griechisch aber seit 1996 wo ihr wieder den kürzeren gezogen habt habt ist es eine neutrale Zone.
 
Ihr punks kommt nicht mal mit Aktivisten klar und redet hier von einem guerilla krieg.

Ihr seit peinliche Gestallten einer nach dem anderen.:facepalm:

in griechenland leben wir auch in eine demokratie wo jeder in eine demo teilnehmen kann, das es bei euch sowas nicht moeglich oder bekannt ist..ist eine anderes thema.
 
Τουρκική ανησυχία για την πυραυλική "καταιγίδα" στο Αιγαίο – Βολές Exocet, Penguin & Sea Sparrow


29-05-2012 18:19:59
Εξαιρετικά άβολα φαίνεται να αισθάνονται στην Άγκυρα από το γεγονός ότι οι ελληνικές ΕΔ έχουν αποδυθεί τους τελευταίους δύο μήνες σε ένα μπαράζ ασκήσεων προκειμένου να καταδείξουν την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και να αποτρέψουν τις «κακές» σκέψεις απόπειρας δημιουργίας τετελεσμένων στο Αιγαίο και την Αντ. Μεσόγειο.
Η τελευταία «πυραυλική καταιγίδα» που αποκάλυψε το defencenet.gr στο Αιγαίο, τόσο με τις βολές όλων των κατευθυνόμενων όπλων του ΠΝ με Exocet, RIM-7M Sea Sparrow και Penguin και η για πρώτη φορά βολή –όσο καιρό βρίσκεται στο ελληνικό οπλοστάσιο- του βλήματος αέρος-επιφανείας ΑΜ-39 αλλά και η επικείμενη επιχειρησιακή αποδοχή των S-300 PMU-1 και βολή που πρόκειται να πραγματοποιήσουν στο ΠΒΚ έχουν προκαλέσει αρκετή «ταραχή» στην τουρκική πλευρά. Και αυτό διότι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα προχωρά σε επίδειξη ισχύος απέναντί τους. Κάτι που σίγουρα δεν το περίμεναν, ιδιαίτερα σε μια περίοδο κυβερνητικής αστάθειας στην Αθήνα.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ οι Αεροπορικές και Ναυτικές Δυνάμεις της Ελλάδας θα πραγματοποιήσουν στρατιωτική άσκηση ανοιχτά της Κρήτης. Στα πλαίσια της άσκησης, τα Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη και πολεμικά πλοία θα εκτοξεύσουν στο Π.Β. της Κρήτης πυραύλους τύπου Exocet, Penguin και Sea Sparrow για την εχθρική εξουδετέρωση από θαλάσσιο χώρο.
Τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, που επικαλούνται αντίστοιχα δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο, αναφέρουν ακόμη ότι η άσκηση λόγω καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε για την 07 Ιουν 2012 (σημ. η άσκηση θα πραγματοποιηθεί τελικά την Πέμπτη 31/5) και η ΠΑ για πρώτη φορά θα εκτελέσει βολές πυραύλων Exocet οι οποίες θα παρακολουθηθούν από τους στρατιωτικούς και πολιτικούς αξιωματούχους του συμβουλίου του Πενταγώνου.
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι, οι τουρκικές δυνάμεις δεν έχουν στην κατοχή τους πυραύλους Exocet για την εξουδετέρωση εχθρικών σκαφών. Αναφέρεται δε ότι, κάτω από δύσκολες συνθήκες στην άσκηση θα εκτοξευθούν 2 Exocet, 2 Penguin και επίσης 1 Sea Sparrow.
Με αυτή την άσκηση, αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δίνουν μήνυμα των δυνατοτήτων τους για επιχειρήσεις και σύμφωνα με τα ΜΜΕ η ΠΑ ακολούθως το καλοκαίρι θα πραγματοποιήσει βολές πυραύλων S-300. Το προηγούμενο έτος η εν λόγω άσκηση ακυρώθηκε λόγω των ασκήσεων των ΤΕΔ Denizkurdu-2011 και Efes-2011.

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.


Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
 
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.


Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Tha epiase kopsimo tha abaptista?.lol
 
:D

Die Türkei braucht diese tollen, superschnellen und zur Neutralisierung von feindlichen Schiffen einsetzbaren Raketen nicht. Griechenland und die Türkei werden sich nicht kriegerisch auseinandersetzen.

Die Griechen nämlich rüsten sich von selbst zu Tode.
 
Zurück
Oben