Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

HSV: Interesse an Stürmer Zigic von Roter Stern Belgrad

10/01/2006 | Izvor: B92, BBC
Arsenal juri Žigića, Zvezda odbija

Centarfor Crvene zvezde i fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore Nikola Žigić u centru je pažnje ostrvskih medija ovog januara.

Samo nedelju dana pošto je beogradski klub odbio ponudu Vest Hema vrednu 7,1 milion funti, udarna vest BBC-ja govori o tome da je za 2,02m visokog igrača veoma zainteresovan Arsenal, čiji su čelnici stupili u kontakt sa upravom Zvezde.

Predstavnici londonskog kluba bili su u ponedeljak u Beogradu, da bi pregovarali sa Draganom Stojkovićem, ali je predsednik bio van grada zbog privatnih obaveza.

Iz beogradskog kluba engleskim medijima još jednom je saopšteno da Žigić nije na prodaju, jer je cilj Zvezde osvajanje duple krune. Uz Arsenal, BBC navodi da je za Žigića veoma zainteresovan i Liverpul.

Fudbaleri lidera Meridijan Superlige okupljaju se u utorak na Marakani, čime će početi pripreme za prolećnu polusezonu. Tada bi mogle biti poznate i nove pojedinosti u vezi sa nastavkom Žigićeve karijere. Priredio: Vladimir Novaković

www.b92.net

Arsenal London will Zigic, ich glaube nicht das Zigic zum Hsv wechseln wuerde...

Shvaler schrieb:
10/01/2006 | Izvor: B92, BBC
Arsenal juri Žigića, Zvezda odbija

Centarfor Crvene zvezde i fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore Nikola Žigić u centru je pažnje ostrvskih medija ovog januara.

Samo nedelju dana pošto je beogradski klub odbio ponudu Vest Hema vrednu 7,1 milion funti, udarna vest BBC-ja govori o tome da je za 2,02m visokog igrača veoma zainteresovan Arsenal, čiji su čelnici stupili u kontakt sa upravom Zvezde.

Predstavnici londonskog kluba bili su u ponedeljak u Beogradu, da bi pregovarali sa Draganom Stojkovićem, ali je predsednik bio van grada zbog privatnih obaveza.

Iz beogradskog kluba engleskim medijima još jednom je saopšteno da Žigić nije na prodaju, jer je cilj Zvezde osvajanje duple krune. Uz Arsenal, BBC navodi da je za Žigića veoma zainteresovan i Liverpul.

Fudbaleri lidera Meridijan Superlige okupljaju se u utorak na Marakani, čime će početi pripreme za prolećnu polusezonu. Tada bi mogle biti poznate i nove pojedinosti u vezi sa nastavkom Žigićeve karijere. Priredio: Vladimir Novaković

www.b92.net

Arsenal London will Zigic, ich glaube nicht das Zigic zum Hsv wechseln wuerde...

Jup, ARsenal ist bereit 10,1 Millionen € für ihn zu bezahlen. Ich könnt wetten das sie mit dem Preis noch hoch gehen.

Djabe pisete vec sada od transfera, kad covek hoce da zavrsi sezonu u begis-u i tek posle SP ce da vidi gde ce da igra, naj veratnije igrace u Arsenal po drobroj ceni bice prodat oko 11miliona koliko sam cuo!!! Znaci djabe sad vec pricate oko toga ;)

REPUBLIKA MAKEDONIJA

NEEEIN er will ja nicht kommen!!!
Er muss ja bei den scheiss ferein ROTER STERN bleiben!!!

PARTIZAN 4 EVER :twisted: :twisted: :twisted:

GROBARI GROBARI NAJACI SMO NAJACI!!!!!! :!: :!: :!:

Re: REPUBLIKA MAKEDONIJA

MaKeDoNeC--Tetovo schrieb:
NEEEIN er will ja nicht kommen!!!
Er muss ja bei den scheiss ferein ROTER STERN bleiben!!!

PARTIZAN 4 EVER :twisted: :twisted: :twisted:

GROBARI GROBARI NAJACI SMO NAJACI!!!!!! :!: :!: :!:

:lol:

Do jaja grobare ;)

MNOGO SMO NAJJACI :D :twisted:

Zurück
Oben