K Kingovic Guest 6 August 2011 #346 komm schon, da sind 5 Bilder Imam Sudzuke, Rakije, Wiski, falschgeld, ma sve sam nabavijo od dole reci cijenu ^^
komm schon, da sind 5 Bilder Imam Sudzuke, Rakije, Wiski, falschgeld, ma sve sam nabavijo od dole reci cijenu ^^
C chimpovic Guest 6 August 2011 #347 Kingovic schrieb: komm schon, da sind 5 Bilder Imam Sudzuke, Rakije, Wiski, falschgeld, ma sve sam nabavijo od dole reci cijenu ^^ Zum Vergrößern anklicken.... dacu ti ja falschgeld.=; samo crvendace \\/
Kingovic schrieb: komm schon, da sind 5 Bilder Imam Sudzuke, Rakije, Wiski, falschgeld, ma sve sam nabavijo od dole reci cijenu ^^ Zum Vergrößern anklicken.... dacu ti ja falschgeld.=; samo crvendace \\/
Kyrie Eleison Spitzen-Poster 6 August 2011 #348 Kingovic schrieb: komm schon, da sind 5 Bilder Imam Sudzuke, Rakije, Wiski, falschgeld, ma sve sam nabavijo od dole reci cijenu ^^ Zum Vergrößern anklicken.... Kolko placaju SFRJ-Lobisti ? Jer íma samo jedna Valuta.. Sudzuk i Paprike u pavlaci
Kingovic schrieb: komm schon, da sind 5 Bilder Imam Sudzuke, Rakije, Wiski, falschgeld, ma sve sam nabavijo od dole reci cijenu ^^ Zum Vergrößern anklicken.... Kolko placaju SFRJ-Lobisti ? Jer íma samo jedna Valuta.. Sudzuk i Paprike u pavlaci
Kyrie Eleison Spitzen-Poster 6 August 2011 #350 Kingovic schrieb: hoces autonomiju? Zum Vergrößern anklicken.... za pocetak "Emir"at pa cemo vidjet kasnije za Clanstvo u Otomanskoj Uniji..
Kingovic schrieb: hoces autonomiju? Zum Vergrößern anklicken.... za pocetak "Emir"at pa cemo vidjet kasnije za Clanstvo u Otomanskoj Uniji..