[smilie=to funny.gi:Sretan si sto ste preuzeli njemaca i hrvata pozdrav?
[smilie=to funny.gi:Die passenden Handschuhe für den Winter
Evo rukavice za zimu da ne ozebu 3 prsta
[smilie=to funny.gi:
1. Ja ne koristim taj pozdrav
2. Boli me ***** da li je preuzet od njemaca ili hrvata ili da je srpski, iako bih rekao da lupas gluposti
Kako ja to vidim ti imas teske komplekse ako se bavis ovakim glupostima, da bih se mogao svadzati[/quote]
Hani junace! Ovo nisam postavio rad provokacije, ovo je cisto radi historijskog pitanja! Jer vidim da su se srbi do 90'tih pozdravljali s skupljena 3 prsta, a onda kad vuk digne s rasirena 3 prsta, cijela nacija zaboravi pozdrav svojih predaka i pozdravlja se kao vuk!
To mi nije jasno!
A koga to briga da li Srbi sutradan skupili ili rasirili prste?Hani junace! Ovo nisam postavio rad provokacije, ovo je cisto radi historijskog pitanja! Jer vidim da su se srbi do 90'tih pozdravljali s skupljena 3 prsta, a onda kad vuk digne s rasirena 3 prsta, cijela nacija zaboravi pozdrav svojih predaka i pozdravlja se kao vuk!
To mi nije jasno!
A koga to briga da li Srbi sutradan skupili ili rasirili prste?
[smilie=to funny.gi:[/quote]
A sto vas onda briga za muslimanima u Bosni? Pa uvjek govorite vratite se precima, poturice itd?
[smilie=to funny.gi:
A sto vas onda briga za muslimanima u Bosni? Pa uvjek govorite vratite se precima, poturice itd?
[smilie=to funny.gi:[/quote]
Nas sve to ne briga. Zasto pocinjes sa tim "Vi"?
Nas sve to ne briga. Zasto pocinjes sa tim "Vi"?
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen