Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Izbori 2012

Dr.Vukadin

Balkaner
Za lokalne izbore u BiH koji će biti održani 7. oktobra 2012. godine ovjerena su ukupno 383 politička subjekta - 84 političke partije, 59 koalicija, 224 nezavisna kandidata, 16 listi nezavisnih kandidata.
Ovjeren je ukupno 30.351 kandidat - za načelnike, odnosno gradonačelnike 550 kandidata; za vijećnike, odnosno odbornike 29.652 i 149 kandidata za garantirana mjesta za predstavnike nacionalnih manjina.

E sad, tko je veći cirkusant od ovih 30 000 hiljada kandidata, teško se odlučiti - pa s toga, odlučimo zajedno:


Prvi - iako se već prije dokazao kao notorni idiot, povratkom na političku scenu nije zasjao u ništa boljem svjetlu, pa je tako u duhu toga da se dodvori Hrvatima, pomiješao mjesece:


Drugi junak je po uzoru na hrvatsku sapunicu, napravio svoj predizborni plakat:


Treća biserka dolazi iz Banjaluke, a kako ona vidi rješavanje problema u Banjaluci, objavila je na svome twiteru:
Najbolji je ovaj iz Zenice:
http://www.muskiportal.com/wp-content/uploads/2012/03/Program-razvoja-Opštine-Zenica.pdf
 

Dr.Vukadin

Balkaner
Hoće li Radončić dijelit besplatni Uzorak Dnevnog Avaza kao pandan dijeljenja Drva od Strane SNSDa...

Malo me ložiš (znamo zašto, zar ne, ...)

Evo šta Fahrudin kaže:

- SDA je dovela Bošnjake i državu na 542.000 nezaposlenih, 50 posto gladnih, a čak 73 posto mladih zvanično ne vidi perspektivu u svojoj BiH. Takva SDA plaši narod da će država nestati ako oni odu s vlasti. Suprotno, ako SDA ostane na vlasti, BiH biti neće, a ni Bošnjaka, koji nisu zaslužili da ih maltretira drska vlast te državna ili porezna mafija, koje mogu da duguju i kradu milijarde maraka poreza, a naši se trgovci, taksisti, frizeri i obični ljudi krivično gone zbog nekoliko stotina maraka zakasnjelih poreznih obaveza - rekao je Radončić.

U biti njegova retorika se svodi na napadanje SDA, na napadanje onik koji se mu omogućili da postane ono što jeste...
Sada se sveti i izbacuje jednog po jednog iz trke, koristeći Avaz kao medijsko oružje....p.s. Ne odgovori ti meni na zadjni private post :)
 

Kyrie Eleison

Administrator
Teammitglied
Malo me ložiš (znamo zašto, zar ne, ...)

p.s. Ne odgovori ti meni na zadjni private post :)

Imao sam Namjeru da ti odgovorim ali pošto vidim da podržavaš Radončića i politički... nema Potrebe :D

I ne ložim te nego imam Pravo kao Posmatrač da izbacim po neki ironični Komentar ;)

Ta njegova Fraza koju ponavlja u svakoj Emisiji "Imamo 500.000 nezaposlenih u Zemlji" već postaje Kult jer da to kaže neko koji Igra Golf sa Narko-Bossovima iz Regiona kao Djukanović, Kelmendi, itd. a ovamo se zalaže za bolju Budućnost BiH...

Na njegovim političkim Kampanjama se vijore i Bošnjačke Zastave iz Srbije i Crne Gore tzv. Sandžačke jer su se nakon Prestanka Rata samo u Sarajevo naselili oko 100.000 Sandžaklija koji mu sa vremenom na vrijeme služe kao Municija u Izborima...

Za mene i mnoge je taj Čovjek Kriminalac i nebih trebao biti toliko izdizan u Nebo od naivnih i frustranih bivših Glasača SDA. A to što kažeš izbacuje Urednike koji Napadaju SDA u Korist SBB je glupost. U svim Emisijama se ograđuje od favoriziranja Avaza od SBB ali ko te Novine ili Website čita redovno zna da Avaz samo napada Stranke koje neće sa Radončićem u Koaliciju.

Prijatno
 
Oben