hippokrates
γαμάω και
ego pantos ton ipia
den mou les...tin ekbombi sto skai...anihtous fakelous to ides?
Μπα, το έχασα. Αλλά σήμερα θα δω Χαρδαβέλα.
Ιπποκράτης
ego pantos ton ipia
den mou les...tin ekbombi sto skai...anihtous fakelous to ides?
kai pios na to kanis? egoo??? hahah
Kala....to ehi shesi me elliniko..... eine magnitis ja kathe blameno....pio poly papares bikane edo...para ellines.
Me blepo na fevjo apo to forum
Itane ediaferon.Milousane ja nea pedia ellados ta opia simetehoune se prointa hightech.Akoma kai sto iphone iparhi ena komati made in greece
Amfivali kaneis oti stin ellada yparhi kosmos me arketo eggefalo?
Ego pote.Makari na pari to kratos sostes apofasis kai na arhisi na ependi sta pedia me idees anaptiksis.
Les na ehi simera sto xarbela sinehia ja petrelea?
Pantos sto telos tis telefteas ekpombis elege pos tha sinehisoume.
Se dio ores tha kseroume perisotera.
Kala....to ehi shesi me elliniko..... eine magnitis ja kathe blameno....pio poly papares bikane edo...para ellines.
Me blepo na fevjo apo to forum
Ba grafe mono ellinika...na milame ja themata dika mas,giati me tin germaniko glossa ola kai lijo tha petagete kapia pordi.xaxa... na to alakso? eh tha warethoun kai tha figoun
Itane ediaferon.Milousane ja nea pedia ellados ta opia simetehoune se prointa hightech.Akoma kai sto iphone iparhi ena komati made in greece
Amfivali kaneis oti stin ellada yparhi kosmos me arketo eggefalo?
Ego pote.Makari na pari to kratos sostes apofasis kai na arhisi na ependi sta pedia me idees anaptiksis.
Les na ehi simera sto xarbela sinehia ja petrelea?
Pantos sto telos tis telefteas ekpombis elege pos tha sinehisoume.
Se dio ores tha kseroume perisotera.
mia sosti paidia..ine to pio simantiko gia ena kratos.
alla etsi pos ta echoun kani, oli i eksipni pane ameriki..
Ba grafe mono ellinika...na milame ja themata dika mas,giati me tin germaniko glossa ola kai lijo tha petagete kapia pordi.
ithate afto me ton papadreou?
epithisi ----merkel
Adiko den ehi hellas.
Afou akoma stelehi politikis....meros germanias dinoune dikeo ston papandreou.Kai ohi mono afti.Diafores germanikes trapezes simfonoune me tin ekdilosi tou papa.
Akoma apo ameriki petahtike politikos....kai ekrine tin merkel.
Pistevo....ama ides eidisis sto mega...tha akouses ti ipe o karatzaferis.
An kai se polla den simfono mazi tou..... ekfrase afta pou kseroume edo kai polla hronia.
Hochtief,siemens,krauss maffay thyssen grupp.
Keros na aniksoune ta matia tous... giati allios.........
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen