Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kežman nokautiran!

Lepoto schrieb:
rake17 schrieb:
und am schluss kommt ihr immer mit den billigen aussagen wie "die haben doch das gleiche auch getan", "alle sind gegen uns", "wir haben doch nichts getan"... :roll:

ist dir nicht aufgefallen dass ihr ebenfalls dauernd mit dem gleichen kommt. "ihr habt.." "ihr wolltet..."
bloss nicht vor der eigenen tür kehren....

Ma pusti ti njih, oni to nevide, jadnici! Ma neka im bude, neka prete kad god hoce! 8)

@uros
tooooooooooooooo care :tu:

Kezman ist ganz ok, finde isn toller Spieler. Leider hat er zurzeit einen Karriereabsturz, naja was solls. Wenn se alt sind kommen se e alle zurück zu Partizan :lol:

Velez schrieb:
RUKA mu se pozlatila aBd:

Fudbalski reprezentativac Srbije Mateja Kežman prolazi pravi pakao u Fenerbahčeu, a posljednji u nizu incidenata dogodio se u svlačionici nakon prvenstvenog poraza od Antalije (0:1), kada je došao u sukob s Urugvajcem Luganom, koji ga je poslije kraće, ali žučne rasprave, udario pesnicom u glavu.

Kako prenose srbijanski mediji, pozivajući se na pisanje turskog lista "Vatan", Kežman je lošije prošao, a "glavu mu je spasao" menadžer Volkan Balinm, koji je uskočio između dvojice bijesnih igrača i uspio da ih rastavi.

Kežman je i prije ove tuče imao dosta problema u Fenerbahčeu. Nedavno je dobio i drugi crveni karton u prvenstvu i morao da pauzira na dvije utakmice, a prije nekoliko dana napravio je incident u Alkmaru, kada je ljut zbog eliminacije svog tima iz Kupa UEFA, slomio dvije slike u hodniku ispred svlačionice i povrijedio ruku.

PS:
Ovaj psihopata mi nije nikada bio "drag"....njegovo ispoljavanje fasizma i nekih samo njima svojstvenih "manira"ne prolazi tako lahko u svijetu..ma vala je vrijeme da i njega neko nauci pameti..svak im cast!

....das taugt dir wieder, an was anderem kann sich der Balija auch nicht erfreuen....

Uzicanka schrieb:
hahar schrieb:
Befehl223 schrieb:
Velez schrieb:
RUKA mu se pozlatila aBd:

Fudbalski reprezentativac Srbije Mateja Kežman prolazi pravi pakao u Fenerbahčeu, a posljednji u nizu incidenata dogodio se u svlačionici nakon prvenstvenog poraza od Antalije (0:1), kada je došao u sukob s Urugvajcem Luganom, koji ga je poslije kraće, ali žučne rasprave, udario pesnicom u glavu.

Kako prenose srbijanski mediji, pozivajući se na pisanje turskog lista "Vatan", Kežman je lošije prošao, a "glavu mu je spasao" menadžer Volkan Balinm, koji je uskočio između dvojice bijesnih igrača i uspio da ih rastavi.

Kežman je i prije ove tuče imao dosta problema u Fenerbahčeu. Nedavno je dobio i drugi crveni karton u prvenstvu i morao da pauzira na dvije utakmice, a prije nekoliko dana napravio je incident u Alkmaru, kada je ljut zbog eliminacije svog tima iz Kupa UEFA, slomio dvije slike u hodniku ispred svlačionice i povrijedio ruku.

PS:
Ovaj psihopata mi nije nikada bio "drag"....njegovo ispoljavanje fasizma i nekih samo njima svojstvenih "manira"ne prolazi tako lahko u svijetu..ma vala je vrijeme da i njega neko nauci pameti..svak im cast!

Dobro, Kezman moze da Ti bude antipatican, to je individuelna stvar i netreba nikoga da tangira, ali objasni mi molim Te sledece: Da li "Vi" u svakom Srbinu vidite Cetnika? Objasni (nam) molim Te tu sintezu izmedju Kezmana i Fasistima.

nije svaki srbin cetnik, ali svaki cetnik je srbin!
nakon onoga incidenta, koji je uradio u toku utakmice protiv bih, je to samu ucvrstilo! kad je prema bih navijacima sa tri prsta..... znas valjda sta mislim!

alo breeee ti nemas pojma
znaci svako ko' pokazuje 3 prsta je cetnik? ma daj bre nemas pojma
nije to nista cetnicko!!!!

nesmetaju meni ta 3 prstta, breeeeeeeeeeee! :roll:
ako neznas sta je on radio onda zacepi,breeeeeeeeeeeeeee :roll:
gdje sam ja rekao da je svako ko pokazuje 3 prsta cetnik, breeeeeeeeeeeee :roll:

ja nekukam, zato sto od takvi budala nisam nista drugo ocekivao! nama je savez kriv, zato sto je potpisao, da smo mi krivi bili u beogradu :roll:
ali nema veze, sljedeci put, svakome ko je za srbiju kamen u glavu, i rijesen dug!

Zurück
Oben