Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

keptan dragan

RED STAR schrieb:
pomaze bog denny brate, bolje bi se snaso odje na forumima da znam njemacki :roll: , jel lako nauciti njemacki? :lol:

Heheh pa neces bas tako brzo nauciti i neces moci razumeti mnogo ovde posto Siptari svi na nemacki pisu.
all ako se po trudisch naucices polako

DarrelDarryCurtis za tvoju infromaciju, on je vec bio u hagu i dokazao svu svoju nevinost, bio je puscen iz haga ubrzo, i zato nemoj da se prosipas, citaj malo vesti, i nepricaj o nekome koga uopce neznas.

RED STAR schrieb:
DarrelDarryCurtis za tvoju infromaciju, on je vec bio u hagu i dokazao svoju nevinost, bio je puscen iz haga ubrzo, i zato nemoj da se prosipas, citaj malo vesti.

hehe pa razumes vec a???
Hehehe samo mu kazi oni nonstop sire propagande ovde jebiga lopovi ko lopovi hehehe

RED STAR schrieb:
DarrelDarryCurtis za tvoju infromaciju, on je vec bio u hagu i dokazao svoju nevinost, bio je puscen iz haga ubrzo, i zato nemoj da se prosipas, citaj malo vesti.

nein nachrichten interessieren mich nicht besonders . und das er das bewiesen hat schön für ihn

gledaj ja sam rodjen u Hrvatskoj, ziveo sam tamo sve do 1995, moj otac je ucestovo u njegovim vjezbama u Kninu, i znade ga uzivo, samo ti mogu reci da ga znam bolje nego ti, i ako sam bio djete kad je rat bio, otac mi je pricao sve sta se desavala kad sam odrasto. ;)

Zurück
Oben