Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Knin

RSK-Lika schrieb:
koja srpska armija?vojska republike srpske krajine je bila za to vrijeme u republici srpskoj, zurückgezogen

da,a armija srbije se totalno povukla i takodje pomagala nasoj braci u RS.pa govnovina samo moze protiv manjine i zene da ratuje.kad je bio veliki srbo,jeo je pacove pa se krijo u rupi svojoj. :D

sad je zlocinac tu de treba da bude

mi hrvati :mrgreen:
_40861654_1delpafp203c.jpg

da kannst du nur dumm gucken wa :D :D :D
hrv-ante-txt.jpg

RSK-Lika schrieb:
Šumadinac schrieb:
RSK-Lika schrieb:
Šumadinac schrieb:
RSK-Lika schrieb:

Nisu znali de je gore i dole. hehehe kad srbo überrolleni. :D

tri prsta, bicikla, stara puska djedova, i malo rakije su dovoljno za oslobadjenja vukovara bili :lol:

pa da,veliki srbo kad dere onda dere ljutski. :lol: samo sto nas milosevic sjebo ali docice veliki srbo ponovo.

pa ce da bude opet überrollanje. :mrgreen:

samo nek se vratu svi krajisnici nazad u krajini pa da demonstiramo protiv antisrpskih sukoba u krajini, pa ce i zagreb da bude bombardovan :lol: :lol: i mi dobiti autonomiju i dogodine republiku 8) :lol:

i mi dobiti autonomiju i dogodine republiku

ach ja...dogodine u Kninu.... :mrgreen: .....2099 ? kad sam bio mali......:mrgreen:

RSK-Lika schrieb:
Šumadinac schrieb:
RSK-Lika schrieb:
Šumadinac schrieb:
RSK-Lika schrieb:

tri prsta, bicikla, stara puska djedova, i malo rakije su dovoljno za oslobadjenja vukovara bili :lol:

pa da,veliki srbo kad dere onda dere ljutski. :lol: samo sto nas milosevic sjebo ali docice veliki srbo ponovo.

samo nek se vratu svi krajisnici nazad u krajini pa da demonstiramo protiv antisrpskih sukoba u krajini, pa ce i zagreb da bude bombardovan :lol: :lol: i mi dobiti autonomiju i dogodine republiku 8) :lol:

ma ako treba ce opet da gazimo to.ali ovaj put nema povratka srpske armije da moze opet da ganjaju decu.to je milosevic debelo pogresio jebo majku svoju komunisticku.

RSK-Lika schrieb:
Šumadinac schrieb:
RSK-Lika schrieb:
Šumadinac schrieb:
RSK-Lika schrieb:

HEHE :D

Šumadinac schrieb:
RSK-Lika schrieb:
Šumadinac schrieb:
RSK-Lika schrieb:
Šumadinac schrieb:
RSK-Lika schrieb:

ma ako treba ce opet da gazimo to.ali ovaj put nema povratka srpske armije da moze opet da ganjaju decu.to je milosevic debelo pogresio jebo majku svoju komunisticku.

lass den Helden Slobo in Ruhe.....er hat dafür gesorgt,dass ihr heute eine Republik seid.....!

Zurück
Oben