Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kombetarja

Dribbling 20 Maj 2013 Pj.3 - Vizion Plus - Sport - YouTube

Duka bestätigt, dass Kace sich für Albanien entschieden hat.

- - - Aktualisiert - - -

Mit Kaçe wird unser Mittelfeld kreativer. Kaçe beweist auch bei PAOK, dass er auch vorne anzutreffen ist, und trotzdem seine Deff Aufgaben nicht vernachlässigt. So auch Llullaku und Lila. Solche Spieler gefallen mir, und sind die Zukunft.

- - - Aktualisiert - - -

Das genau war mein erster Gedanke. Aber ich glaube er war für U20 Turnier im Gespräch. Und da denke hat Kaçe auch realisiert, dass er bei GRE nie gleich geliebt wird wie in seiner Heimat. Ihm passt das ALB-Dress einfach mehr ^_^
Ja, das mit U20 soll stimmen. Endlich mal einer der bei uns landet :D

Ich war im National Museum von Tirana, da waren auch sehr Chinesen/Asiaten die sehr gut albanisch gesprochen haben

Mein Vorbild woher komt er?

- - - Aktualisiert - - -

In Tirana leben so einige Chinesen :D

Zyrtare: Kaçe, Basha e Abrashi marrin ftesat

Posted date: May 22, 2013 | comment : 0 Comments dhe 0 Reactions

aSport
– Emrat e shumëpërfolur në media se do të ftohen në ndeshjen e 7 qershorit, tashmë kanë marrë edhe zyrtarisht ftesat për ndeshjen kundër Norvegjisë.
Në fakt këtë e kanë konfirmuar burime pranë FSHF-se që i kanë thënë portalit Asport.info se të tre lojtarët tashmë kanë marre ftesat. “Kaçes, Bashës, e Abrashit u kemi dërguar ftesat për të marrë pjesë në grumbullim, të cilët do të jenë në dispozicion te trajnerit për ndeshjen kundër Norvegjisë”.
Por, pavarësisht se u është dërguar ftesa, vetëm Kaçe mund të luaj pa problem, pasi Basha dhe Abrashi do të duhet të presin lejen e FIFA-s pasi më herët kanë luajtur për ekipet mosha të Zvicrës.
Ergys Kaçe është mesfushor i skuadrës greke PAOK dhe do të jetë i impenjuar në takimet e play-offit për Ligën e Kampionëve deri më 2 qershor nga ku më pas se bashku me bashkëpatriotin e tij Emiljano Vila që luan me Pas Janina (poashtu i impenjuar në këto ndeshje) do t’i bashkohen Kombëtares në Durrës.
Dy të tjerët, Amir Abrashi i Grasshopersit i cili ditë më parë festoi duke fituar Kupën e Zvicrës , dhe Vullnet Basha mesfushori i Sionit do të jenë në dispozicion të trajnerit që ditën e parë të grumbullimit me legjionarët, më 29 maj.

Zurück
Oben