Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kombetarja

Buli heißt nicht gleich Qualität.

Dieser Ergys muss her.

- - - Aktualisiert - - -

Ich frag mich was man von so einem hochnäsigen Spieler wie Ilir Azemi, der keine 3 Spiele während der Saison bestritten hat will. Klar muss man den Spielern Zeit geben um richtig Fuß zu fassen in dem Club, aber Albanien als alternative zu benutzen, wenn sie es net packen, finde ich unmöglich!

Im erweiterten Kader von Schweiz U21 sind viele Albaner. Wie sieht es mit denen aus? Haben die alle schon abgelehnt oder sind die nicht mehr berechtigt für Albanien zu spielen?
zB. Pajtim Kasami,Amir Abrashi und und und..

[h=1]Kosovarët me fanellat e Dortmundit në garën e Cyrihut[/h]
f1_timthumb-php1367243469.jpg

Publikuar: 29.04.2013 - 15:49Tre futbollistët e Prishtinës, Liridon Latifi, Enis Gavazaj dhe Lorik Aliu të cilët javën e shkuar ishin në prova te Borussia Dortmundi, do të jenë pjesë e ekipit gjerman edhe gjatë verës.

Tre talentet e Prishtinës kanë qenë nën vëzhgimin e zyrtarëve të klubit gjerman për një javë, si pjesë e përgatitjeve për pjesëmarrjen në turneun ndërkombëtar që do të mbahet në Cyrih në fillim të muajit maj, dhe më pas në fund të korrikut po në Cyrih.

Përmes një njoftimi nga zyrtarët e Borussia Dortmundit, në adresë të FC Prishtinës, thuhet se të tre futbollistët shqiptar janë konfirmuar për të marrë pjesë në turneun e Cyrihut “Blue Stars” për të rinjtë, nga 7 deri më 10 maj.

Ata janë pjesë e ekipit prej 18 lojtarësh që do të luajnë në turneun Cyrihut, kundër Manchester United, Zenitit, Botafogos dhe Cyrihut.

Gavazaj, Latifi e Aliu janë anëtarë të kombëtares së Shqipërisë dhe llogariten si lojtarë me perspektivë të madhe, që edhe është arsyeja pse klubi u përcaktua t’i dërgojë në Dortmund.
Kosovarët me fanellat e Dortmundit në garën e Cyrihut - Sport - Koha Net

Kosovarët me fanellat e Dortmundit në garën e Cyrihut

f1_timthumb-php1367243469.jpg

Publikuar: 29.04.2013 - 15:49Tre futbollistët e Prishtinës, Liridon Latifi, Enis Gavazaj dhe Lorik Aliu të cilët javën e shkuar ishin në prova te Borussia Dortmundi, do të jenë pjesë e ekipit gjerman edhe gjatë verës.

Tre talentet e Prishtinës kanë qenë nën vëzhgimin e zyrtarëve të klubit gjerman për një javë, si pjesë e përgatitjeve për pjesëmarrjen në turneun ndërkombëtar që do të mbahet në Cyrih në fillim të muajit maj, dhe më pas në fund të korrikut po në Cyrih.

Përmes një njoftimi nga zyrtarët e Borussia Dortmundit, në adresë të FC Prishtinës, thuhet se të tre futbollistët shqiptar janë konfirmuar për të marrë pjesë në turneun e Cyrihut “Blue Stars” për të rinjtë, nga 7 deri më 10 maj.

Ata janë pjesë e ekipit prej 18 lojtarësh që do të luajnë në turneun Cyrihut, kundër Manchester United, Zenitit, Botafogos dhe Cyrihut.

Gavazaj, Latifi e Aliu janë anëtarë të kombëtares së Shqipërisë dhe llogariten si lojtarë me perspektivë të madhe, që edhe është arsyeja pse klubi u përcaktua t’i dërgojë në Dortmund.
Kosovarët me fanellat e Dortmundit në garën e Cyrihut - Sport - Koha Net

das blue stars youth cup in zürich gehört zu den besten turnieren der welt....
da sind viele spieler dabei gewesen bei denen der stern dort aufgegangen ist!!!

von giggs, beckham,ronaldo,shaqiri,dzemaili usw....

ich bin seit 9 jahren regelmässig als zuschauer dabei.

das blue stars youth cup in zürich gehört zu den besten turnieren der welt....
da sind viele spieler dabei gewesen bei denen der stern dort aufgegangen ist!!!

von giggs, beckham,ronaldo,shaqiri,dzemaili usw....

ich bin seit 9 jahren regelmässig als zuschauer dabei.

Vorhin habe ich im Thread "Sporti Kosovar" etwas dazu gepostet. Hier könnt ihr auf der Seite von FC Prishtina Näheres dazu erfahren und euch die Mannschaftsautstellung ansehen.

FC Prishtina

Ich glaube Ilir wartet das Kosovo bei der Fifa dabei ist und Arbrashi ist für mich ein Schweizer denn brauchen wir nicht

Zurück
Oben