Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kombetarja

das problem ist mit unseren spielern kann man nicht viel mehr rausholen
schaut doch erstmal wo die alle spielen
wir bräuchten spieler wie shaqiri, xhaka, behrami oder januzaj
wobei unser mittelfeld ist nicht gerade schlecht hätten wir aber wenigstens einen starken stürmer

De Biazi fordert ja jetzt über eine Million Gehalt, und für was für einen 5 Platz in der Quali :lol:

Gut das er etwas verändern möchte aber nach 9Pkt in der Hinrunde war dass einfach nur noch enttäuschend. Bin dafür dass er noch die EM-Quali machen darf und dann schauen, wenn es keine klare Steigerung gibt raus mit ihm.

De Biazi fordert ja jetzt über eine Million Gehalt, und für was für einen 5 Platz in der Quali :lol:

Gut das er etwas verändern möchte aber nach 9Pkt in der Hinrunde war dass einfach nur noch enttäuschend. Bin dafür dass er noch die EM-Quali machen darf und dann schauen, wenn es keine klare Steigerung gibt raus mit ihm.

Sind keine Million die er fordert. (Scheiss albanische Medien!)

Sind keine Million die er fordert. (Scheiss albanische Medien!)

Wie ich es verstanden habe verdient er und Team zusammen ca. 1 Million € gesamt, für den neuen Vertrag verlangt er angeblich eine 30% Steigerung. Finde ich trotzdem zu hoch wenn man bedenkt, dass z.B. Koller(Österreich) nur 600.000€ bekommt... Sein eigenes Netto-Gehalt wird bei 400-500.000€ liegen. Naja ist auch egal :)

Saqhiri, Xakha, Kone und wie sie alle heissen..

wuerden dir fuer Albanien spielen, waerst ihr ein starkes Team.
und würdet euch sicher immer qualifizieren.

Also wenn GDB die nächste Quali nicht stark verbessert, dann weg mit ihm.
Dann nehmen wir einen alb. Trainer, der in 2 Jahren max 300 000 verdient, und die restlichen halbe Million kann man in 2 Jahren für 5 schöne Trainingsplätze für Junioren verteilt durch ganz Albanien investieren.

Nuk kam kërkuar 1 milionë euro për kontratën e re

Nuk ka humorin e përhershëm.
Mbyllja e eliminatoreve me barazimin e fundit kundër Qipros nuk ishte ajo që priste.
Gjithsesi, trajneri i kombëtares shqiptare, Xhani De Biazi pret dhe i përgjigjet çdo pyetje.
E para ajo për rinovimin. Italiani sqaron shifrat e publikuara deri tani.

“Nuk do të arrija 1 milionë euro në kontratë edhe sikur të qëndroja katër vjet të tjerë këtu. Gjithsesi nuk bëhet fjalë për shifrat. Unë kam dëshirë të vazhdoj për projektin që kam çuar përpara deri tani dhe për skuadrën që kam në dispozicion”, tha ai.

Trajnerin duket sikur ka vendosur, por firma në kontratë mungon. Gjithsesi edhe kjo është çështyje orësh. Sipas tij, do të vendoset gjithçka deri nesër në mëngjes. Xhani De Biazi bën më pas një përmbledhje të eliminatoreve të fundit.

“Pas ndeshjeve të param, kur kishim nëntë pikë, të gjithë, edhe ju mediat nisët në ëndërronit për diçka që në fillim as nuk e mendonit. Gjithsesi, pjesa e dytë e eliminatoreve ndërsa gjithçka u kthye kundër pas ndeshjes me Norvegjinë. Presioni I madh ndikoi negativisht. Po ashtu edhe mungesa e lojtarëve të rëndësishëm si Kukeli, Mavraj apo Bogdani ndikuan te ecuria jonë”, tha trajneri De Biazi.

Në fund edhe një koment në lidhje me Adnan Januzaj, të cilin De Biazi do ta takojë personalisht.

“Do të takohem me Januzaj, për të kuptuar personalisht se çfarë mendon dhe pretendon lojtari. Por nëse do të luante për Shqipërinë, kjo do të ishte diçka shumë e mirë, jo vetëm për skuadrën, por edhe një sinjal i rëndësishëm për të gjithë lojtarët e tjerë shqiptarë”, deklaroi ai.

I pyetur në lidhje me objektivat sa i përket eliminatoreve të Euro 2016, De Biazi u shpreh se në fillim duhet të mësojë kundërshtarët në grup.

16 tetor 2013 14:54

Rinovimi i De Biazit | ABC News

ca. 1,5mio hat früher bei uns Rehagel verdient.
was hat er schon vorzuweisen das er 1,0mio haben will?

Zurück
Oben