Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Kombetarja

Edhe nëse s'më pëlqen: Çfarë???

Le të fitoje VV-ja, atëherë do shohim, a janë politikanët të VV-së kaq të "vendosur". ;)

Asgje, por kisha pershtypjen qe je kunder, gjethkush ka te drejt mi shfaq mendimet e veta.

Neqoftse ndryshohet Kushtetuta, esht i mundshem Bashkimi, normalisht nepermjet nje Referendumi. Ndoshta nuk do te ndodh mrenda kesaj Dekade, por nuk do te zgjat shum.

Asgje, por kisha pershtypjen qe je kunder, gjethkush ka te drejt mi shfaq mendimet e veta.

Neqoftse ndryshohet Kushtetuta, esht i mundshem Bashkimi, normalisht nepermjet nje Referendumi. Ndoshta nuk do te ndodh mrenda kesaj Dekade, por nuk do te zgjat shum.
Nëse politika e Kosovës dhe Shqipërisë fokusohet tani në bashkim dhe jo në ripërtëritjen ekonomike, atëherë shqiptarët më tepër do humbin, se sa do fitojnë. Atë e mendoj unë, por kundra bashkimit s'jam.

Nëse politika e Kosovës dhe Shqipërisë fokusohet tani në bashkim dhe jo në ripërtëritjen ekonomike, atëherë shqiptarët më tepër do humbin, se sa do fitojnë. Atë e mendoj unë, por kundra bashkimit s'jam.

Qeveria e deritanishme per fat te keq nuk esht fokusu as ne Ekonomi e as ne Bashkim. Nuk mendoj qe Ekonomia do te anashkalohet me VV-ne. Esht Alternativa e vetme.

Zurück
Oben