skenderbegi
Ultra-Poster
Wir haben noch ein Freundschaftsspiel gegen Bulgarien im Sommer. Ich glaube gegen Fankreich spielen wir auch noch im Sommer.
Da möchte ich aber Avdijaj und Gymcity sehen. Bis zum Dänemark Spiel kann also noch viel passieren. Ich hoffe auf keine Verletzungen, Formhöhen und dass Lord Bendtner seine Form verliert!
Super Wochenende, Super Winnermentalität! Mavraj einfach Super gespielt. Dafür macht mir die Form von Cana sehr Sorgen.
gegen frankreich spielen wir im juni....
GAZETAEXPRESS E diel, 29 Mars 2015 23:14[h=2]Shqipërinë e presin edhe katër ndeshje deri në fund të kualifikimeve.[/h]Kombëtarja e Shqipërisë do t’i zhvillojë edhe katër ndeshje deri në fund të këtyre eliminatoreve, pa përfshirë këtu sfidën kundër Francës.
Pikërisht ndaj Gjelave do të luajë në qershor, në një sfidë që llogaritet si miqësore, shkruan Gazeta Express.
Pas kësaj, kuqezinjtë në shtator i kanë dy sfida të rëndësishme: Me 4 shtator i shkojnë Danimarkës, teksa tre ditë më vonë e presin Portugalinë në Shqipëri.
Më 8 tetor luhet kryendeshja kundër Serbisë, teksa tre ditë më vonë Shqipëria i shkon Armenisë.