ciras
Gesperrt
du bist aus kupres bestimmt mütterliche seite kupres,väterliche vidoviceKupres-Posavina-Mix ^^
du bist aus kupres bestimmt mütterliche seite kupres,väterliche vidoviceKupres-Posavina-Mix ^^
du bist aus kupres bestimmt mütterliche seite kupres,väterliche vidovice
haha meine mutter ist aus livno mein vater aus turic. eine seite aus posavina eine aus herzegovinaGenau so ist es und mein Grossvater väterlicherseits war ein Bodul (Inselbewohner) aus der Insel Ugljan bei Zadar.
Genau so ist es und mein Grossvater väterlicherseits war ein Bodul (Inselbewohner) aus der Insel Ugljan bei Zadar.
nije djava da ti je dida iz mista kali?
Nije, al znam to mjesto, on je doso iz Lukorana.
Sto, jesi ti iz Kali?
ne, nisan... ali in je naglasak jako specifican i smisan
KAd ti je do numerologije, pala mi je na pamet jedna asocijacija na broj 8.
U moju osnovnu školu u mjestu su išla djeca sa čitavog otoka. I tako su išla i djeca iz mjesta Kali, koje je specifično po koječemu a posebno po govoru.
Jedan od običaja je i da njihove matere dolaze čoporativno na informacije i onda na sav glas urlaju dojmove putem do doma, narušavajući zimsku idilu.
Tako je jednom jedna cura iz osmog razreda bila nestašna tijekom godine i nakupila je 8 jedinica. Mater ju je vukla za kosu i urlala: " Učiti - NE! Ruaditi - NE! U školu oditi - NE! A yebati se - ŠI (talijanski žargargon: da)! 8 JEDINIC! 8 TE KURCOV PO GLUAVI TUKLO!"
Naravno i to, to je moj kraj
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen