Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

LUSTIG ja GANZ LUSTIG

G

Gast829627

Guest
Idu Amerikanac, Nemac i Albanac prasumom i ulove ih Amazonke pa im daju izbor: smrt ili zivot bez kurca... Amerikanac misli: "Zivot je zivot" i odluci se za amputaciju. Amazonke ga odvedu u jednu kolibu, kratak urlik, Amerikanac izlazi napolje, drzeci se za krvavo medjunozje... Nemac donese istu odluku. I njega odvedu u kolibu, pola sata uzasnog urlikanja i jaukanja i napokon i on sav krvav izlazi iz kolibe. Red je na Albanca, ali on zamoli Amazonku da mu samo odgovori na jedno pitanje. Amazonka pristane i on je upita: - Zasto je Amerikanac bio tako brzo gotov, a kod Nemca je to potrajalo? Amazonka: - Znas, mi ih secemo po zanimanju. Amerikanac je lekar, uzele smo skalpel i cak... Nemac je drvoseca, njemu smo ga morale otpiliti, pa je malo duze trajalo... A Albanac ce na to: - E, mojega ces da ljizes dok ne otpadne, ja sam sljadoledzija!

Legija schrieb:
Idu Amerikanac, Nemac i Albanac prasumom i ulove ih Amazonke pa im daju izbor: smrt ili zivot bez kurca... Amerikanac misli: "Zivot je zivot" i odluci se za amputaciju. Amazonke ga odvedu u jednu kolibu, kratak urlik, Amerikanac izlazi napolje, drzeci se za krvavo medjunozje... Nemac donese istu odluku. I njega odvedu u kolibu, pola sata uzasnog urlikanja i jaukanja i napokon i on sav krvav izlazi iz kolibe. Red je na Albanca, ali on zamoli Amazonku da mu samo odgovori na jedno pitanje. Amazonka pristane i on je upita: - Zasto je Amerikanac bio tako brzo gotov, a kod Nemca je to potrajalo? Amazonka: - Znas, mi ih secemo po zanimanju. Amerikanac je lekar, uzele smo skalpel i cak... Nemac je drvoseca, njemu smo ga morale otpiliti, pa je malo duze trajalo... A Albanac ce na to: - E, mojega ces da ljizes dok ne otpadne, ja sam sljadoledzija!

ahaha, bist du lustig, scheiss nazi

Dolazi Haso ranije sa posla. Zena ga nije ocekivala, pa iza ledja sakriva vibrator i pita: - Otkud bolan tebe ranije? A Haso, sav tuzan, odgovori: - Ma ne pitaj, dobio sam otkaz, zamenili moje radno mesto nekom masinom! ________________________________________________

:lol: :lol: :lol: :lol: :? :(

Uleti Mujo u voz i pita: - Jel' ovo prvi razred? Putnici: - Da! A Mujo ce: - Dobar dan, ja sam vas novi ucitelj!

:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :evil4:

Dosao zeka u sumsku javnu kucu, ali u dzepu je imao samo 50 evra, a gazdarica mu kaze: - Zeko, za te pare mozes da dobijes jednu jezicu. - Pa dobro, bolje ista nego nista! Udje zeka u sobu, gleda onu jezicu, pa juri okolo zbunjen, pa opet stane i ceska se, a tad ce jezica: - Je li bre, koji ti je? 'Oces li ti da jebes ili ces samo da se vrtis u krug? - Gde si to rekla? Gde si to rekla? _

:laughing2: :laughing4: :laughing5: :laughing6: :laughing7: :laughing1:

Legija schrieb:

:lol: :lol:

:mrgreen:
Muhahahahahahhahahaaa

Athleti_Christi schrieb:
Legija schrieb:

ahaha, bist du lustig, scheiss nazi

Muhahahahaaaaaa Du nennst ihn Nazi? Muhhahahahahahahahaa :lol:

Komm kleiner, geh und hol dir n Ball :lol:

Es ist nix schlimm daran wenn man über den Job der ALbaner in Serbien lacht lol

Ozenio ostareli Mujo dvadesetogodisnju Fatu. Ona jos nema nikakvih seksualnih iskustava, ali ju je mama pripremila za prvu bracnu noc. Doslo vreme prve bracne noci, Fata se skinula kako ju je mama i naucila i legla u krevet. Dosao i Mujo, legao pored nje, okrene joj ledja i zaspi. Prevrce se Fata, ocekuje da se Mujo probudi i da obavi ono o cemu joj je mama pricala. U neko doba noci, Fata prodrma Muju i upita ga da li je vreme da se desi ono sto se mora desiti. Upita Mujo: - Pa koliko je sati, Fato? - Dva po ponoci - rece Fata. - Radije spavaj, pa ko ce lud jebati u dva po ponoci - rece Mujo, okrene se i opet zaspi. Pred zoru, Fata opet gurne Muju u ledja i on se probudi. - Pa sta ti je, Fato? - upita Mujo. - Ne mogu da zaspim - rece ona. - Pa zasto? - Pa, mene je mama naucila da me uvek pre spavanja malo mazi. - A koliko je sati, Fato? - Pet ujutru - rece Fata. - Znas sta - rece Mujo - jeb'o ja i tebe i tvoju mamu, ne mislis valjda da cu se u pet ujutru dizati da ti dovedem mamu da te mazi.

:tongue3: :tongue5: :toothy5: :laughing6:

Dodje plavusa u gradsku biblioteku i stane pred bibliotekarom. Bibliotekar ce ljubazno: - Izvolite! Plavusa ce glasno: - Hamburger sa pomfritom, molim! Bibliotekar se osvrne oko sebe i kaze plavusi: - Izvinite, ovo je biblioteka, i nemojte tako glasno! Na to ce plavusa tiho: - Uh, izvinite vi, ja bih samo jedan hamburger sa pomfritom.

:tard: :laughing4: :laughing5: :laughing3:

Zurück
Oben