Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

LUSTIG ja GANZ LUSTIG

Gde je Goran Karan? > U dupe! > ________________________________________________

:roll: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :pottytrain1:

Mujo i Haso polazu ispit iz geografije. Prvo ulazi Mujo a ispred njega > velika karta Bosne i Hercegovine. Uciteljica ga pita: > o Mujo, sta je ovo (pokazuje mu kartu Bosne i Hercegovine)? > Mujo ce: > o Ne znam! > Tad ce uciteljica: > o Pa budalo, to ti je majka Bosna i Hercegovina! > Izadje Mujo iz ucionice pa ga Haso upita: > o Sta te je ispitivala? > On mu kaze: > o Ma prikazivala mi majku. > Ulazi Haso pa ga pita uciteljica (opet pokazujuci na mapu): > o Sta je ovo? > A Haso k'o iz topa: > o Pokojna Senifa, Mujina majka! > >

:scratch: :laughing5: :laughing6: :laughing5: :laughing6:

Odlucio se Mujo zeniti, ali nikako da nadje pravu zenu te on ode po > savet kod Hase. Haso mu kaze: > o Preporucujem ti da odes u restoran "Sava", udjes na vrata i da sa > vrata povices: "Policija"! Sve kurve ce se razbezati, a ako koja ostane, > ta je sigurno postena, nju mozes ozeniti! > Mujo tako i uradi, udje na vrata restorana i povice: > o Policija! > Razbezale se sve zene osim jedne i on nju odvede kod maticara i odmah > ozeni. Posle nekoliko dana sretne Haso Muju i pita ga: > o Jesi se ozenio? > Mujo ce: > o Jesam, dobro si me ti zajebao. Lako bi bilo sto je kurva, ali jos i > gluva. > >

:cyclopsani: :evil4: :laughing6:

Kupio Ciga pakovanje kondoma raznih ukusa. Kad je dosao kuci, kaze zeni: > o Zeno, kad ugasim svetlo - ti pogodi koji je ukus. > Ugasi Ciga svetlo i nije proslo ni pet sekundi, a zena vec vice: > o Kiseo kupus! > A Ciga ce njoj: > o Cekaj bre, zeno, jos ga nisam ni stavio! > >

:tongue: :tongue: :laughing3:

Oteli otmicari avion pun putnika i krenuli prema New Yorku.
Kada su ugledali tornjeve WTC-a jedan od terorista se drekne:
- "Ima li ovdje muslimana!"
Jave se muslimani kad ce ti terorista:
- "Muslimani napolje, ostali ostali zamnom u zgradu!"

:laughing5: :laughing7: :laughing5: :laughing3: :laughing3:

Sta su Amerikanci zadnje culi iz aviona pre nego sto je udario u "World
Trade Centar"?
- "Daj ba Mujo, malo i ja da vozim..."

:lol: :lol:

Zurück
Oben