Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

MEIN WITZ DES TAGES

slatka, ljubim te ! bas si me nasmejala nach so nem beschissenen tag :lol: , thank you very much, nice lady

slatka schrieb:
zuerst muss man ja auch den witz verstehen, um ihn lustig zu finden...! :roll:

Wollt ihr mich verarschen
ich habe den verstanden
trotzdem war der nicht lustig da kann ich nichts dafür

das heißt jetzt auch nicht dass ich bessere erzählen kann

war halt nicht lustig für mich

sadi verstehst du den:

Momak se trebao zeniti i dva dana prije svadbe ode na momacko u javnu kucu i ozlijedi onu stvar.
Ode kod doktora i ovaj mu kaze da mora u gips ili ga moraju sjeci. Ovaj sta ce kad mora, nek ide onda u gips....
Prva bracna noc!
Kaze mlada: Vidis li ove usne, to niko ljubio nije, vidis li ove grudi, to niko dirao nije, a ovo dolje, to niko nije ni vidio a kamo li sta drugo!
On nju gleda pa ce na to: Meni nesto govoris? Pa pogledaj, nov neotpakovan!

der ist gut :mrgreen:

pravoslavac schrieb:
sadi verstehst du den:

Momak se trebao zeniti i dva dana prije svadbe ode na momacko u javnu kucu i ozlijedi onu stvar.
Ode kod doktora i ovaj mu kaze da mora u gips ili ga moraju sjeci. Ovaj sta ce kad mora, nek ide onda u gips....
Prva bracna noc!
Kaze mlada: Vidis li ove usne, to niko ljubio nije, vidis li ove grudi, to niko dirao nije, a ovo dolje, to niko nije ni vidio a kamo li sta drugo!
On nju gleda pa ce na to: Meni nesto govoris? Pa pogledaj, nov neotpakovan!

der ist gut :mrgreen:

HEHE
ja man der ist gut
:D

Im montenegischen Parlament wird über die regelung der Wochentage diskutiert. Samstag und Sonntag bleiben Wochenende und arbeitsfreie Feiertage. Montags tut man sich vom Wochenende erholen. Dienstags bereitet man sich auf die Arbeit vor. Mittwochs wird gearbeitet. Donnerstags tut man sich von der Arbeit erholen und Freitags tut man sich auf 's Wochenende vorbereiten, so dass nur Mittwochs gearbeitet wird. Die Abgeordneten scheinen sich einig zu sein, bis einer von ihnen fragt: "Müssen wir den JEDEN Mittwoch arbeiten?" :cry:

Jednoga dana u daleku vukojebinu države BiH doputuje,glavom
i bradom nadasve poznati RAMBO.On okupi sve seoske žene,te ih odvede u šumu s namjerom hm.. kako bih se izrazio : DA IH IZJEBE! Čuvši to njihovi muževi popizdili, pa dodju ravno u šumu da se obračunaju s Rambom.Odvaži se jedan
pa reče Rambu:"Sirovino jedna glupa nemereš ti naše žene jebavat!" Vidno
iznerviran Rambo izvadi svoju nožinu,povuče crtu na zemlji i povika:"Ko ovu crtu predje,ili je pogazi-zaklat ću ga!"Nato on ode žene jebavat,a seljaci ostadoše gledat uz crtu.Kad je ovaj sa ženema završio dodje do crte i seljaka,a ovi padaju,valjaju se od smijeha.Sav zbunjen Rambo njih
upita:"Pizda vam materina seljačka,sta se koji k.. smijete,a ja vam upravo
pred očima izjeba žene!"Nato će oni:"A jesmo te zajebali,dok si ti nama
žene jebavo MI TI GAZILI PO CRTI!"

:mrgreen:

Zurück
Oben