Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Mir Boziji! Hristos se rodi!

Vaistinu se rodi ! Sretan Bozic svim vjernicima pravoslavne vjere sirom svijeta.

Molitva Isusu Hristu za učvršćenje u veri pravoslavnoj

Stvoritelju, Gospode, Bože naš, pošalji nam blagodat Duha Tvoga Svetoga da nas učvrsti u Svetoj Veri Pravoslavnoj, koju primismo od Sina Tvoga, Gospoda našeg Isusa Hrista, da je jednomisleno ispovedamo pred svim ljudima i sačuvamo je do svršetka veka. Amin.

Molitva Gospodu Isusu Hristu
Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, radi molitava Prečasne Majke Tvoje i besplotnih Angela Tvojih i Proroka i Preteče i Krstitelja Tvoga, i Bogorečitih Apostola, svetlih i dobropobednih Mučenika, prepodobnih i bogonosnih Otaca, i svih Svetih, izbavi me od sadašnje napasti besovske. O, Gospode moj i Tvorče, Koji ne želiš smrt grešniku nego da se ovaj obrati i živ bude, podaj obraćenje i meni sirotom i nedostojnom, otmi me iz čeljusti pagubne zmije koja je zinula da me proguta i svede u ad živog. O, Gospode, moj, uteho moja, koji si se radi mene sirotog obukao u trošno telo, iščupaj me iz bede i podaj utehu sirotoj duši mojoj. Usadi u srce moje da tvorim zapovesti Tvoje i da ostavim dela zla i zadobijem blaženstva Tvoja, jer se u Tebe uzdam, Gospode, spasi me.

Sve najbolje svima i vjernicima druge vjere,neka vas bog sacuvao i ako postujemo mi boga on ce postovati nas i sacuvati.

jesus.jpg

347429334_9c78e0411f.jpg

hristos-se-rodi%20-%20cestitka.gif

Zuletzt bearbeitet:
Alles gute zum Fest.
An Tagen wie diesen sollte man als Christ auch wirklich in sich gehen und an unseren Propheten Jesus Christus und seine Lehren denken.

Wünsche allen orthodoxen einen schönen Fest, und vergisst nicht die Werte diese Festes!

Danke nochmal Leute besonders den nicht orthodoxen aber heute ist ja der 2 Weihnachtstag und Morgen auch nochmal. Orthodoxe haben 3 Weihnachtstage + Heiligabend. :)

LG
Sljiva

Zurück
Oben