Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Mir Bozji - Hristos se rodi

Dinarski-Vuk

Vuk sa Dinare
Srecan bozic svim Srbima i vjernicima pravoslavne vjere i neka dostojanstveno slave bozic po julianskom kalendaru !!!

Hristos se rodi !!!!

Dinarski-Vuk schrieb:
Srecan bozic svim Srbima i vjernicima pravoslavne vjere i neka dostojanstveno slave bozic po julianskom kalendaru !!!

Hristos se rodi !!!!
e majstore dinarce sta ima? odavno se nisi javljo ovde kako je???

Velez schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:

Hristos se rodi !!!!

Djesi Cazinjanine !!!! Evo malo nakratko da se javim i picim dalje, pa sta da ti kazem, nevjerujem da cu dalje imati vrijemena pisati odje i da ti ozbiljno kazem dosadile mi te rasprave, nije to vise za mene :wink:
Pa evo doso pre par dana sa odmora tako da i nisam stigo do ovog foruma al nisam punio izgubio ...

A ti jos zajebavas ove ratnike a hehe :wink:

Moram da idem navraticu kad na msn, nesto mi nevalja pa nemgou uci aj cujemo se :wink:

Poz ...

Dinarski-Vuk schrieb:
Velez schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:

Hristos se rodi !!!!

Djesi Cazinjanine !!!! Evo malo nakratko da se javim i picim dalje, pa sta da ti kazem, nevjerujem da cu dalje imati vrijemena pisati odje i da ti ozbiljno kazem dosadile mi te rasprave, nije to vise za mene :wink:
Pa evo doso pre par dana sa odmora tako da i nisam stigo do ovog foruma al nisam punio izgubio ...

A ti jos zajebavas ove ratnike a hehe :wink:

Moram da idem navraticu kad na msn, nesto mi nevalja pa nemgou uci aj cujemo se :wink:

Poz ...
imam novu msn staru mi neko sjebo

Zurück
Oben