Montenegrin
gone...
Momce-Crnogorce schrieb:mrs tamo :evil:
mrs tiiiiiiiii!!! :evil: :evil:
Momce-Crnogorce schrieb:mrs tamo :evil:
Velez schrieb:imam novu msn staru mi neko sjeboDinarski-Vuk schrieb:Velez schrieb:e majstore dinarce sta ima? odavno se nisi javljo ovde kako je???Dinarski-Vuk schrieb:Srecan bozic svim Srbima i vjernicima pravoslavne vjere i neka dostojanstveno slave bozic po julianskom kalendaru !!!
Hristos se rodi !!!!
Djesi Cazinjanine !!!! Evo malo nakratko da se javim i picim dalje, pa sta da ti kazem, nevjerujem da cu dalje imati vrijemena pisati odje i da ti ozbiljno kazem dosadile mi te rasprave, nije to vise za mene
Pa evo doso pre par dana sa odmora tako da i nisam stigo do ovog foruma al nisam punio izgubio ...
A ti jos zajebavas ove ratnike a hehe
Moram da idem navraticu kad na msn, nesto mi nevalja pa nemgou uci aj cujemo se
Poz ...
pricaj ta te razumijemMomce-Crnogorce schrieb:Velez schrieb:imam novu msn staru mi neko sjeboDinarski-Vuk schrieb:Velez schrieb:e majstore dinarce sta ima? odavno se nisi javljo ovde kako je???Dinarski-Vuk schrieb:Srecan bozic svim Srbima i vjernicima pravoslavne vjere i neka dostojanstveno slave bozic po julianskom kalendaru !!!
Hristos se rodi !!!!
Djesi Cazinjanine !!!! Evo malo nakratko da se javim i picim dalje, pa sta da ti kazem, nevjerujem da cu dalje imati vrijemena pisati odje i da ti ozbiljno kazem dosadile mi te rasprave, nije to vise za mene
Pa evo doso pre par dana sa odmora tako da i nisam stigo do ovog foruma al nisam punio izgubio ...
Poz ...
jel sa zada il sprijeda ?
Velez schrieb:pricaj ta te razumijem
Velez schrieb:pricaj ta te razumijemMomce-Crnogorce schrieb:Velez schrieb:imam novu msn staru mi neko sjeboDinarski-Vuk schrieb:Velez schrieb:e majstore dinarce sta ima? odavno se nisi javljo ovde kako je???Dinarski-Vuk schrieb:Srecan bozic svim Srbima i vjernicima pravoslavne vjere i neka dostojanstveno slave bozic po julianskom kalendaru !!!
Hristos se rodi !!!!
Poz ...
jel sa zada il sprijeda ?
Montenegrin schrieb:Velez schrieb:pricaj ta te razumijem
jel ti staru MSN adresu sjebo taj neko od naprijed ili od pozadi!!
Momce-Crnogorce schrieb:Montenegrin schrieb:Velez schrieb:pricaj ta te razumijem
nemoze nikako biti "od" naprijed. nego od prijed bez "ne"
Montenegrin schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:Montenegrin schrieb:Velez schrieb:pricaj ta te razumijem
nemoze nikako biti "od" naprijed. nego od prijed bez "ne"
a dje ti vidis "ne" u rijec "naprijed"???
Momce-Crnogorce schrieb:ee vala sam te sad ja sjebo i sprijeda i sa zada 8)
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen