Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Montenegro-Japan / Montenegro-Kolumbien

POVRIJEĐENI KAPITEN REPREZENTACIJE NA STADIONU POD GORICOM BODRIO SVOJ NEKADAŠNJI KLUB SUTJESKU

Vučinić: Žao mi je što nijesam u Japanu

Podgorica - Kapiten reprezentacije Crne Gore Mirko Vučinić, prisustvovao je sinoćnjem finalu Kupa Crne Gore u kojem je njegov bivši klub Sutjeska poražena od Rudara. Više puta, as Rome, sa tribina stadiona pod Goricom sa uzdahom i razočaranjem ispratio je propuštene prilike Nikšićana.
- Imali su svoje šanse, ali ih nijesu iskoristili. Sutjeska je mlada, perspektivna ekipa, koja je pokazala da ima veliki broj kvalitetnih igrača - kazao je Vučinić za "Vijesti".
Kao što je poznato, zbog povrede lista koju vuče već duže vrijeme, a koja se povremeno prenosi i na koljeno, koje je operisao u decembru prošle godine, Vučinić nije otputovao na Kirin kup u Japan.
- Moram da odmaram još pet-šest dana, nakon čega će doći ljekar iz Rima koji me operisao, kako bi pogledao nogu. Žao mi je što nijesam sa reprezentacijom, ali nijesam smio rizikovati da se povreda pogorša - rekao je Vučinić.
Prema njegovim riječima "hrabre sokole" u Japanu čekaju izuzetno teške utakmice protiv domaćina i Kolumbije.
- Rezultat nije u prvom planu, jer je za nas mnogo važnije da se što više okupljamo, kako bi što spremnije dočekali kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo - zaključio je Vučinić.

Japan [2 - 0] Montenegro
23'[1 - 0]Y. Nakazawa
goal.gif

38'[2 - 0]N. Takahara
goal.gif

68'

I. Burzanovic (pen.)
nogoal.gif

die japanische nationalelf
samurai.jpg

gegen die Truppe aus Montenegro:

aaa sranje, kein foto gefunden

ma zna osim sta radi covjek je jednostavno majstor.
cuo sam daste cjeli igrati na 4 poluvremena kao i u kosarci :lol:

Zurück
Oben