Ts61 Kurpfalz 24 Februar 2013 #321 Atam seni cok seviyorum! Atalarin Atasi Mustafa Kemal Pasa Helal olsun.
TuAF Turkesteron 24 Februar 2013 #322 Ts61 schrieb: Atam seni cok seviyorum! Atalarin Atasi Mustafa Kemal Pasa Helal olsun. Zum Vergrößern anklicken.... kafana saksimi düstü sana ne oldu böyle?
Ts61 schrieb: Atam seni cok seviyorum! Atalarin Atasi Mustafa Kemal Pasa Helal olsun. Zum Vergrößern anklicken.... kafana saksimi düstü sana ne oldu böyle?
Ts61 Kurpfalz 24 Februar 2013 #323 TuAF schrieb: kafana saksimi düstü sana ne oldu böyle? Zum Vergrößern anklicken.... Haha evet saksi düstü! Atam Atam sen kalkta ben yatam!
TuAF schrieb: kafana saksimi düstü sana ne oldu böyle? Zum Vergrößern anklicken.... Haha evet saksi düstü! Atam Atam sen kalkta ben yatam!
TuAF Turkesteron 24 Februar 2013 #324 Ts61 schrieb: Haha evet saksi düstü! Atam Atam sen kalkta ben yatam! Zum Vergrößern anklicken.... yok la sen yatma erdogan yatsin
Ts61 schrieb: Haha evet saksi düstü! Atam Atam sen kalkta ben yatam! Zum Vergrößern anklicken.... yok la sen yatma erdogan yatsin
Ts61 Kurpfalz 24 Februar 2013 #326 TAHA schrieb: Ne oldu lan sana Zum Vergrößern anklicken.... Birsey oldu ama ne oldu acaba Allah Allah.
TAHA schrieb: Ne oldu lan sana Zum Vergrößern anklicken.... Birsey oldu ama ne oldu acaba Allah Allah.
TAHA Gesperrt 24 Februar 2013 #327 Ts61 schrieb: Birsey oldu ama ne oldu acaba Allah Allah. Zum Vergrößern anklicken.... Verarscht du uns gerade oder meinst du es ernst? Dogruyu söyle kardesim.
Ts61 schrieb: Birsey oldu ama ne oldu acaba Allah Allah. Zum Vergrößern anklicken.... Verarscht du uns gerade oder meinst du es ernst? Dogruyu söyle kardesim.
Ts61 Kurpfalz 24 Februar 2013 #328 TAHA schrieb: Verarscht du uns gerade oder meinst du es ernst? Dogruyu söyle kardesim. Zum Vergrößern anklicken.... Atam sen kalbimizdesin, Unutmayacağız seni. Hala sen burdasın, Bizim yanımızdasın Unutmadık,unutmayacağız seni, Sen bu ülkenin, Önderisin hala. Kimse indiremeyecek asla! Sen bizim için savaşan, Vatanı uğruna kan döken insansın. Seni unuturmuyuz biz, Hep kalbimizdesin bizim. :schluchz:
TAHA schrieb: Verarscht du uns gerade oder meinst du es ernst? Dogruyu söyle kardesim. Zum Vergrößern anklicken.... Atam sen kalbimizdesin, Unutmayacağız seni. Hala sen burdasın, Bizim yanımızdasın Unutmadık,unutmayacağız seni, Sen bu ülkenin, Önderisin hala. Kimse indiremeyecek asla! Sen bizim için savaşan, Vatanı uğruna kan döken insansın. Seni unuturmuyuz biz, Hep kalbimizdesin bizim. :schluchz:
A Almila Guest 24 Februar 2013 #329 TAHA schrieb: Verarscht du uns gerade oder meinst du es ernst? Dogruyu söyle kardesim. Zum Vergrößern anklicken.... tabiki alay ediyor. cani sıkıldıkca buraya ugruyor ve hep ayni seyleri yaziyor, gereksiz yorumlar yaziyor. konumuza geri dönelim lütfen.
TAHA schrieb: Verarscht du uns gerade oder meinst du es ernst? Dogruyu söyle kardesim. Zum Vergrößern anklicken.... tabiki alay ediyor. cani sıkıldıkca buraya ugruyor ve hep ayni seyleri yaziyor, gereksiz yorumlar yaziyor. konumuza geri dönelim lütfen.