Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Mustafa Kemal Atatürk

• Ersteller Ersteller Popeye
  • Erstellt am Erstellt am
Ben senin acmak istedigin konusmayi senin gibi düsünenlerle cok yaptim. Genelde o cocuklar ya cemaat yada baska beyin cüreten yobaz tarikatlarin adamlari. yoksa sende mi cemaat-tarikat takiliyorsun?

Öyleyse Ailene bundan sonra ne deyer nede saygi göstermen lazimsin. Nasil olsa Allah Tealanin sayesinde yasiyorsun ve karnin doyuyor öyle deyilmi?
Böyle aptal aptal konusup herseyi "Allaha" borcluyuz demene gerek yok. O zaten Kitaba inanlar icin tartisilmayacak bir sözkonusu.

Sen Allah Tealaya sükür et ki, Atatürkü yaratmis ki Türkiyeyi kurtardi. Yoksa sen ne Müslüman olurdun, ne yasardin, ne türkce yazardin nede Türküm diyerek gecinirdin. Atatürkün hakkini yemek yakismaz bize.

Iki yüzlüsün!

Ben Allah diyorum ve bana abartma diyorsun! Peki senin yaptigin nedir? Sen Atatürk diyorsun ve bende abartma diyorum! Sanki memleketi kurtaran tek Mustafa Kemal.

Mustafa Kemal bu devleti tek basina bile kurtarsa ne yazar? Islam anlayisina göre neyi kurtardi peki? Kuran ile ölüme kosan sehitlere ihanet etti Mustafa Kemal! Allahin kanunlarini ezdi gecti!

Yigidi öldür hakkini yeme diyorsun bana öylemi? Peki o yigid seni kurtarip ardindan namusuna doksunsa ne dersin? Iste o konustugun yidig Islam kanunlarini kaldirarak Müslümanlara büyük zarar verdi! Benden o sahisa ne sevgi var nede tesekkür.

Benin dinim buna izin vermiyor Katana ve adinin altindaki Tek-Biri anlamis olsaydin böyle konusmazdin!

Saygilar

- - - Aktualisiert - - -

Boynunu Sikeyim dejenere olmus Yobaz

Sen git sike yap! Bu leke sana yeter zaten kocum hem o dedigin seyi yapmak icin bir organ lazim.Bunu sende göremiyorum ey Atatürkün Askeri!

Zurück
Oben