Toruko-jin
Jackass of the Week

Hadi ozaman Namussuz diyeyim sana,oldumu?
Eger istersen bunu yüz yüze tartisalim internetten terbiye bozmasi kolay.
Hadi ozaman Namussuz diyeyim sana,oldumu?
Eger istersen bunu yüz yüze tartisalim internetten terbiye bozmasi kolay.
Internetten Dinime Peygamberime dil uzatmasi kolay,kolaysa yüzüme karsi de bu laflari Torukocugum.
Ne yapacaksin. Daha dogrusu ne yapabilirsin? Hem gercegi yazdim okuma yazma bilmedigi asikar
Hz. Muhammet (a.s) yobaz degildi,ona yobaz demek ona hakaret etmekdir.
Senin amacin zaten provoke etmek,baska birsey degil.
Günahi benim degil mi? Benim icin araplarin alayi yobaz. Dinleride kendileri gibi gerici. Sen farkli düsünebilirsin, saygi duyarim ama benim düsüncem benim düsüncemdir.
Ne düsünüyorsan düsün.
ama birak hakaret etmeyi,biraz saygili ol.
olur, görürsem söylerim...
kes lan dalga gecmeyi,biraz ciddi ol.
Ben senin acmak istedigin konusmayi senin gibi düsünenlerle cok yaptim. Genelde o cocuklar ya cemaat yada baska beyin cüreten yobaz tarikatlarin adamlari. yoksa sende mi cemaat-tarikat takiliyorsun?
Öyleyse Ailene bundan sonra ne deyer nede saygi göstermen lazimsin. Nasil olsa Allah Tealanin sayesinde yasiyorsun ve karnin doyuyor öyle deyilmi?
Böyle aptal aptal konusup herseyi "Allaha" borcluyuz demene gerek yok. O zaten Kitaba inanlar icin tartisilmayacak bir sözkonusu.
Sen Allah Tealaya sükür et ki, Atatürkü yaratmis ki Türkiyeyi kurtardi. Yoksa sen ne Müslüman olurdun, ne yasardin, ne türkce yazardin nede Türküm diyerek gecinirdin. Atatürkün hakkini yemek yakismaz bize.
Boynunu Sikeyim dejenere olmus Yobaz
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen