Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Mythos Südsee

S%C3%BCdpazifik-Inseln-Franz%C3%B6sisch-Polynesien-Moorea.jpg

19182-Fiji-Insel.jpg

samoa18.jpg

Bora_Bora.jpg

French_Polynesia_Rangiroa_Blue_lagoon_434e81054a674968bd86e3a2033d3160.jpg

k-Haie__.jpg

Moorea.jpg

su to tvoje slike?

Najvecim djelom iz interneta, samo mali dio je iz moje privatne kolekcije. Ma znas sta cu ti rec', to je stvarno raj na zemlji, coek' odmori zaista doslovno svoj mozak, ali me iznenadilo da je zivot recimo na Tahitijma slicno skup kao u Njemackoj, Austriji ili Svicarskoj. Imam dosta rodbine u Australiji, pa cesto odlaze po tim egzoticnim otocima. Jes' ikada bio tamo?

Najvecim djelom iz interneta, samo mali dio je iz moje privatne kolekcije. Ma znas sta cu ti rec', to je stvarno raj na zemlji, coek' odmori zaista doslovno svoj mozak, ali me iznenadilo da je zivot recimo na Tahitijma slicno skup kao u Njemackoj, Austriji ili Svicarskoj. Imam dosta rodbine u Australiji, pa cesto odlaze po tim egzoticnim otocima. Jes' ikada bio tamo?

ma jok, na zalost ne. nadam se da cu u zimi odletet za australiju, nije to sad bas zid-zee, al nadam se da cu vidjet (barem malkice) slicnu ljepotu.

ma jok, na zalost ne. nadam se da cu u zimi odletet za australiju, nije to sad bas zid-zee, al nadam se da cu vidjet (barem malkice) slicnu ljepotu.

Ako ides za Australiju, obavezno pogledati onaj cuveni Great Barrier Reef, veliki koralni greben, to je ljepota od prirode.

78091426947c83777d45b1364074378_extreme.jpg

Jesi cuo za Fraser Island? To ti je najveci pjescani otok na svijetu, milina.
134650055547c83777b698d762383476_extreme.jpg

Jel vec tacno znas gdje ces? Moj licni savjet je australska drzava Queensland, jednostavno imas velik' izbor mjesta duz obale, netaknute tropske sume i pjescane plaze.

wunderschön da......schade nur das man da net einfach mit dem auto hin kann.........so lange flüge sind nix für mich..........

wunderschön da......schade nur das man da net einfach mit dem auto hin kann.........so lange flüge sind nix für mich..........

Hat da einer schiss vor´m fliegen? :)

Gibt schon geile Orte auf der Welt. Schade das man nicht alle besuchen kann

Zurück
Oben