Beli_Orao
Iron Front
Haha radoznao ko ovi starci kod nas tamo doleEhhh to bi sad hteo znati ... Ko ti kriv kad nisi u toku ...
A dali se ti slucajno ne zoves Dragan ?
Ne, kod mene nema ni D od Dragana xD
Haha radoznao ko ovi starci kod nas tamo doleEhhh to bi sad hteo znati ... Ko ti kriv kad nisi u toku ...
A dali se ti slucajno ne zoves Dragan ?
Haha radoznao ko ovi starci kod nas tamo dole
Ne, kod mene nema ni D od Dragana xD
ja fam ivnenjaden i uvljedjenKao prvo, ako nisi kontao, zensko sam znaci: RADOZNALA !
Kao drugo, ic me ne zanimas ...
Kao trece, samo tarzim nekog Dragana !
Kao prvo, ako nisi kontao, zensko sam znaci: RADOZNALA !
Kao drugo, ic me ne zanimas ...
Kao trece, samo tarzim nekog Dragana !
Jok more ...ja fam ivnenjaden i uvljedjen
Imas Dragana koliko hoces
Molim :-k?:nono:
Jok more ...
Ali ne tu kategoriju koju trazim... mladji od 30 i kusur godina i ne ozenjen ...
- - - Aktualisiert - - -
Ma ne meni... Trazim za Missy, hoce samo da je Dragan ... Ehhh ne mere, austrija ...haha ti nadjem nekog ovde u Becu, imam i jednog Dragana u drustvu, 29god. ti treba? Da pregovaramo? lol
Opaaa cek cek sacu je pitam. Da znam sta zeli, mozda hoce nekog brkatog, nekog Hengst mora to sve da se analiziraMa ne meni... Trazim za Missy, hoce samo da je Dragan ... Ehhh ne mere, austrija ...
Otkud ti da znas ko je Hengst a ko nije :-k?Opaaa cek cek sacu je pitam. Da znam sta zeli, mozda hoce nekog brkatog, nekog Hengst mora to sve da se analizira
Kroz vlaske magije sve ja vidim :hihi:Otkud ti da znas ko je Hengst a ko nije :-k?
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen