Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

nece nas lopta ...

ajibrs schrieb:
KineZ schrieb:
In Basketball war es mein Gott halt Pech :( .
Aber Fussball, gegen Argentinien ich würde jeden einzellnen Spieler die Zähne einschlagen die sind ja NULL gerannt.
Brauchen sie sich nicht wundern die PFEIFEN, auch wenn nicht die Manschaft komplett war. trotzdem haben sie rennen können, aber das liegt an unserer Mentalität :wink: .

ja da hast recht, so ein pech hat man 1x in 1000 spielen i to bas ondah nas :roll: sranje
die fussballer haben echt keine 100% gegeben! ali sta ja nerazumem je, mir kommt vor die schämen sich gar nicht für ihre leistung :oops: :?

Ja klar schämen sie sich nicht ,weil sie die Taschen voller....schon haben.

denise......

Citaj malo novine, ako treba i bulevarne magacine...... svi su puni nekih ruznih istina o sporskom savezu u mojoj otadzbini Srbiji. Gdje nema drzave kako treba, tu i sport nemoze uspjet. Samo se nadam nasim asovima iz kosarke i vatepola..... Neznam dali ces shvatit moje rijeci ali to nije ni toliko bitno.

Sa verom u boga, sloboda ili smrt

cudim se tvojim sloganom, sloboda ili smrt ?

sta to znaci ? pa slobodni ste, sta jos hocete ?

a sto je privreda u losem stanju i sto kriminal vlada, to je normalno u zemlji koje je u tranziciji iz komunizma u demokratiju.

Zece...

Taj slogan je cetnickog izvora.... Znaci Draze Mihajlovica. Posto je to za mene jedan od najvecih i najobrazitih Srba koji su ikad koracali mojom otadzbinom.

Sto se tice slobode, pa nije bas tako. Geopoliticki smo jos u interesu SAD`a. Znaci sto se desava kod nas to se desava po njihovoj volji.

Zapravo je to na cijeloj teritoriji bivse Jugoslavije.

To Svabo,SLOBODA ILI SMRT 8)
I moj je Cica Draza Idol,i ptravih Srba ovom svetu :wink:
Tri prsta ljubim pravoslavnog krsta!!!

kad ce te (da VI) prestati gledat se kao zrtve svijetske zavjere ???
sto vam se desi sami ste izabrali.

dok je hrvatskom srpska paramilitarna cizma harala i dok se svijet nije mijesao sve je bilo uredu. i u bosni do 95 je sve ok, pa cak ni rijeci kajanja sto se srebrenice tice ... ma nije ni bila, ustvari su se muslimani svi sami poubijali da bi mogli na jadnog mladica i njegove vojnike svaliti !

zaista su mrcine te balije, ima srpska ruza pravo.

ali svijet nije toliko zloban kako to ti predstavljas, dao vam je opet sansu.

biran je demokratski predsednik. srbija stoji pred novim pocetkom. ako budu ljudi vrijedni ce puno postici ... na osnovi svoga rada i truda !

a sto se draze tice ... möge er in der hölle schmoren ... to je moje misljenje ...

ich nehme alles zurück freunde

evo nasi kosarkasi pobedili italiju
rukometasi pobedili francusku
i nasi vaterpolisti su pobedili hehe to srbijooooooooo

aber ich hoffe die bleiben da dran und schalten noch einen gang höher!
GOLD wir kommen, jer:

MNOGO SMO ZLATNI :wink:

Zurück
Oben