Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nur in türkischer Sprache

• Ersteller Ersteller AyYıldız
  • Erstellt am Erstellt am
Ben yürürem yane yane
Aşk boyadı beni beni kane
Ne akılem ne divane
Gel gör beni aşk neyledi
Derde giriftar eyledi

Gah eserim yeller gibi
Gah tozarım yollar gibi
Gah coşarım seller gibi
Gel gör beni aşk neyledi
Derde giriftar eyledi

Ben Yunus-i bi-çareyim
Dost elinden avareyim
Baştan aşağa yareyim
Gel gör beni aşk neyledi
Derde giriftar eyledi

07. Gel Gör Beni A

bu kizin gelecegi parlak, baksane Sercan kizin pesine düsmüs bile:lol:
pelin-sonmez-sercan-yildirim&.jpg

Muhsin Yazıcıoglu

İşte helikopterdeki cihazları söken subaylar

Cumhurbaşkanı Gül'ün, 'Helikopterdeki beyni keçiler sökmedi!' diyerek şüphelerini dile getirdiğikayıp cihazların sökülme görüntülerine Zaman ulaştı. Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesiyle ilgili soruşturmanın seyrini değiştirecek videoda, dört subay var. Biri cihazları sökerken, ikisi onu izliyor. Bir asker ise görüntü çekiyor.
Politika [Özel Haber]

0001.jpg
0002.jpg

0003.jpg
0004.jpg

Yaz

Genelkurmay ''yok'' dedi Savcı buldu!
Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin düşüşü sırasında kaydedilen radar görüntülerini, G.Kurmay'ın olumsuz cevabına rağmen ısrarla isteyen özel yetkili savcıya başka bir askeri radardan görüntü gönderildi. ...
Genelkurmay ''yok'' dedi Savc buldu!

54601.jpg

kaza olmadıgı ap acık belli suikast. Saniklarin 2009 yilinda söylemislerdi yavas yavas belgeler cikiyor...Ergenekon Davasi 234 - Muhsin Yazicioglu Oldürüldü... - YouTube

Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun....

İspanyol Futbol Takımı Deportivo ve Barbaros Hayreddin Paşa

DEPORTIVO3.jpg

İspanyol futbol takımı Deportivo La Coruna takımının "Türkler" lakabı almasının ve taraftarlarının maçlara Türk Bayrakları'yla katılmalarının sebebinin Barbaros Hayreddin Paşa'ya uzandığını biliyor muydunuz?

Adı bütün Avrupa'da destanlaşmış olan Barbaros Hayreddin Paşa Akdeniz’e hükmettiği sıralarda, Akdeniz'de kendisine en büyük rakip olarak İspanya, İtalya, Avusturya, Almanya ve Hollanda tahtlarına da sahip dünyanın en büyük Hıristiyan devleti İspanya İmparatorluğu'yla büyük savaşlar yapmakta ve yeryüzünde kan akıtan bu imparatorluğu leventleriyle sarsmaktaydı. Öyle ki, İspanyollar şımarık çocuklarını "Sus yoksa Barbaroşa gelip seni yer" diyerek korkutmaktaydı.

DEPORTIVO2.jpg

İşte bu mücadeleler esnasında İspanya’nın yiğitliği ile ünlü Galicia bölgesinin delikanlıları Hayreddin Paşa ve Türkler'le çeşitli konularda işbirliğine girmişler. Bu işbirliğini içlerine sindiremeyen komşu kent Vigo Halkı ise ihanet saydıkları bu durum karşısında La Coruna’lılara "Türkler" adını takmışlar. Buna karşılık, La Coruna Halkı da Celta Vigo'lulara Portekiz'e yakınlıkları sebebiyle "Portekizliler" adını vermişler.

İki komşu şehir arasında yüzyıllardan beri süregelen bu rekabet günümüzde ise özellikle futbolda kendini göstermektedir. Celta Vigo’lular, Deportivo’lulara Türkler'le yaptıkları işbirliği nedeniyle; Deportivo’lular da Celta Vigo’lulara Portekiz’e yakınlıkları nedeniyle, "Hain" yakıştırması yapmaya ve rakiplerince takılmış bu adları birbirlerinin inadına zevkle sahiplenmeye devam etmektedirler.
Celta’lı futbolseverler derbi maçlarda "Türkler dışarı" diye tezahürat yaparken, Deportivo’lular da "En büyük Türkiye" diyerek takımlarını desteklemektedirler. Vigo şehrinin takımı Celta’da çok sayıda Portekiz taraftar derneği kurulmasına karşılık La Coruna takımı Deportivo'da da ateşli Türk dernekleri kurulmuş. İşte bu sebeple Deportivo La Coruna’nın her oynadığı maçta sahaya asılmış çok sayıda Türk Bayrağı görebilirsiniz. Ayrıca ülkede düzenlenen uluslararası fuar, kongre ve spor müsabakalarında Türk Bayrakları'nın Deportivolular tarafından aşırıldığına da şahit olabilirsiniz.

?SPANYOL FUTBOL TAKIMI DEPORT?VO VE BARBAROS HAYREDD?N PA?A

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

n-600x333.jpg

fft191_mf1679968.Jpeg

Basbakanımız Sayın Recep T. Erdogan'ın annesii, Tenzile Erdogan hayata gözlerini yummustur, basta Basbakanımız olmak üzere tüm yakınlarının bası sagolsun.. Allah rahmet eylesin. hayırlı bir evlat yetistirdi. bir insan dünyada daha ne isterki !

Bursa'da 150 kilo esrar!

90575_1.jpg

Bursa'da il dışından çok miktarda uyuşturucu madde getirileceği ihbarını alan polis ekipleri bir gecede iki ayrı adrese düzenledikleri operasyonlarda toplam 150 kilo esrar ele geçirdi.
Bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri Hatay?dan Bursa'ya çok miktarda uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen Özgür Ç.'yi (30) takibe aldı. Zanlının oturduğu merkez Osmangazi İlçesi Panayır Mahallesi'ndeki eve dün akşam 21:30 sıralarında operasyon düzenleyen polis ekipleri esrarı il dışından getiren Özgür Ç. ve uyuşturucu maddeyi piyasaya sürdüğü öğrenilen Muzaffer G.'yi (31) gözaltına aldı. Zanlıların uyuşturucuları saklamak için kiraladıkları evde narkotik köpekleri Alfa ve Chocolate'ın da katıldıkları aramada çay kolilerine saklanmış 125 kilo esrar ve esrarı paketlemek için çok sayıda poşet, eldiven ve hassas tartı ele geçirildi.

Video : http://www.nethaber.com/video/14659/bursada-150-kilo-esrar.html

içe içe bir olurdum bende olsaydi :pit: ;-)

Geceleri gökyüzüne baktiginda,
sana bin yildizin parlayisi gibi görünür,
cünkü birinde ben yasiyorum,
cünkü birinde ben gülümsüyorum.
Ve kendini teselli ettiginde,
benimle tanistigina sevineceksin.

Zurück
Oben