Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Nur in türkischer Sprache

• Ersteller Ersteller AyYıldız
  • Erstellt am Erstellt am
ciplak kadin fotagraflari ne zamandan beyi zina sayiliyor. o fotograflari burda yapmayan yoktur. ama senin gercek hayatta ne yaptigin önemlidir..:)

Ben yapmiyorum mesela ve hersey kafada biter. Eger senin kafanda böyle birsey varsa - ki öyle gözüküyor - gercek hayatta yapmis kadar olmussun demektir.

Ben yapmiyorum mesela ve hersey kafada biter. Eger senin kafanda böyle birsey varsa - ki öyle gözüküyor - gercek hayatta yapmis kadar olmussun demektir.
ben yapmadim o beni ilk önce zinayla sucladi, bende aynen iade etmis oldum. ama o hakaret edebilir burda bayan ben bugün 1 veya 2 verwarnung alacagim onun icin hakaretleri biraz gizlemeye basladim:)

Suan ordamisin? Bende Eylül'de Türkiye'deyim :)

Yok ama üniversite baslamadan bir hava degisikligine ihtiyacim var. Senin istikamet neresi?

Almila, Türkce'mizi dogru kullanalim lütfen.:^^:

- - - Aktualisiert - - -

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Su türküyü begenmeyen var midir acaba?

Türkcemin (burda dogup büyüyen birisi icin) gayet düzgün oldugunu düsünüyorum. Hizli yazdigim icin yazim hatalari olabilir ama bu türkceyi dogru kullanmadigim anlamina gelmez. ;)

Zurück
Oben