Istanbul da radyodan Power FM´i cekemedim.
Onun yerine Pawr FM gecmis.
Yok, ismim Hassan olsa ya kendimi öldürürdüm ya da ismimi değiştirirdim herhalde.
Ben şakasına dalga geçmek için davarlara (böyle hani Sivasın dağlarında adamlar olur ya mahmut, Hasan, Haydar isimeriyle insana boş boş bakarlar) öyle isimler takarım.
Hassan'da iki 'ss' geri kalmışlığın vurgusu için yani Hasan'dan bile geri Hassan. Bilmem anlatabildim mi?
Belli bir grup dini azınlık var bizde, biliyorsun değil mi?
Hah işte, o grup sessiz sedasız Muharrem orucu tutuyor. Sen de onları rencide edecek ne varsa saydın nerdeyse. Ali, Hüseyin bir de Hıdır eksik kaldı.
Benim azınlıklarla bir sorunum yok. Sadece isim önyargı sensörlerimi harekete geçirdi. İlginçtir Ali ismi bende gericiliği çağrıştırmaz. Tanıdıklarım Ali ismindeki insanlar bende öyle bir izlenim bırakmadılar. Rencide kısmına gelirsek.... ben her zaman Türkiye'nin geneline hitap ederim, din, ırk, etnik kimlik gözetmeksizin. Bizin en önemli ortak paydamızdır gerici olmak.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen