slm millet, yeni eleman geldi. beni araniza alirsaniz memnun olurum.
Seni aramiza alabilmemiz icin, kendini tanitman lazim.
24 yasindayim, memleket adana/kayseri wuppertaldan katiliyorum, buraya gelme asil amacim türkce konusup türkcemi gelistirmek. türkcem cok düsük seviyede ve burada baya türk var dogru gördüsem.
Yani aslında birçoğundan daha düzgün yazıyorsun. Burda pek bir şey öğrenebileceğini sanmıyorum ama yine de hoşgeldin
Willkommen Dschiniya,
wir müssen dir jetzt ein paar Fragen stellen, um festzustellen, in welchen Threads wir dich einsetzen können. Erste Frage: Was denkst du über Griechen?
yunanlari bosver, umrumda degil su an.
aaa niye degil? burda bircogu türklere dedigini birakmiyor, bizi ezmek istiyorlar :sniffnlara gereken cevabi verebilecek misin, onlarin üstesinden gelebilecek misin, haddlerini bildirebilecek misin? bu göreve hazir misin? sadece türkce ögrenmek icin burda bulunamazsin. burda daha fazla fonksiyonun olmasi lazim. vatan millet sakarya do you know?
slm millet, yeni eleman geldi. beni araniza alirsaniz memnun olurum.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen