Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Ohne Serben gibt es keine Lika

ako ti pravdas vase pizdarije 90-ih s WW2, ja cu pizdarije iz WW2 pravdat s terorom nad hrvatima u razdoblju prve jugoslavije...

pa tako u krug...

Ma jok sinko! Tako je kako ti kazes i samo kako ti kazes! Nema druge istine!

Plitke si pameti!

Nevredi raspravljat sa nekim koji samo svoj stav tolerise!::roll:

Ich verstehe den Sinn des Threads irgendwie nicht. Wie kommt ihr wieder auf Jasenovac?

ja klar das heisst das seit 95 überall in Kroatien Serben auf die Strasse gingen und das Serbentum ausruften.

Druze al si cuknut.

ne, ali su to cinili od 90e to 95e... poslin vise nisu smili...

da vasoj bolesti nema kraja je dokaz dogadjaj proslog lita, kad san bija u srpskom selu s kolegom iz bosne... uvjeren da smo srbi (ja nisan previse govorija, vec ovaj kolega iz bosne, zato je valjda i mislija da smo srbi), brzo je cica poceja srati po drzavi koja ga hrani, brzo je opsova ustase i sta im uradose 95e... kako je nekoliko godina zivio u grahovu i banja luci, dok se nije vratio (jebiga, ipak se bolje zivi u hrvatskoj)... ja se samo smijuckan, sve dok me ne upita odaklen sam... mislin da je umra sto puta u toj sekundi... ali sta cu budalon, zar san mu nesto triba napravit? kaznjen je vec s svojon bolescu...

i sad ce meni neko iz njemacke, svicarske ili odaklen govorit kako je stanje doli... pih...

Zurück
Oben