K
Nein, aber durch deine farblichen Markierungen hatte es den Anschein, daß mal wieder hier breitgetreten werden sollte wo welche Ethnie am stärksten besiedelt war und daher Anrecht hat/hatte auf diese Gebiet !
Haben uns beide maybe falsch verstanden, falls ja: sorry !
Wie kommt man überhaupt bei solch einem Thema immer wieder auf Jasenovac, die RS und sogar das Kosovo ????
Postet doch einfach mal Bilder von dieser schönen Region und gut ist !
@Vuk
Bilder und keine farbigen Grafiken !![]()
jebiga, kad te neki vuku za jezik... drz' mo se onda teme... licka geografija ne dozvoljava neki ogroman razvoj, uvik su tu ljudi tesko zivili, zato i jesu takvog karaktera, krsni... ljud'ne jednostavno... sta se tice ekonomije, tesko je tu biti pametan... cila hrvatska ne valja, kako ce onda tek biti u lici, nikako kolega, nikako...
je, kod nas kazu ko od straja umre, na grobu mu prde...![]()
Podneblje je isto na svoj poseban nacin, naravno nji'ovi uobicajni vjetrovi, blizina jadranskog mora i kranjskih alpi odredjuju podneblje ovog regiona, vise ima to znacaja nego sirina.
Karakter jednog licana je otresit, tvrd, krut, uporan i donekle konzekventan. Ma da, nisu svi licani ki' od gore odvaljeni, poludivlji, nasilni sa kuburama za pasom i pistoljem u carapi, ili sa njihovim egom veci od same Pljesevice, a nisu ni ekscentricni geniji poput tesle ili junaci po rodjenju.
'Nije nikada tamo bilo lako zivjeti, koliko je njih iz Korenice, Gospica, Jesenice, Saborskog itd. otislo jos za vrijeme one juge u vece' gradove (najvise u Rijeci, pa u splitu, zadru, zagrebu itd.)
Heheh, super snjimak taj drugi, dobro Bukovica je po natalitetu nesto slicno kao "Dalmatinska Lika" . Moj caca isto zna cvitariti, uglavnom ranije je dobro znao. Kalcina iz Nadina, Nadin mi jeste dosta blizu.![]()
sjor kalcina nije iz nadina![]()
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen