Tigerfish Gesperrt 18 Oktober 2015 #571 Cypriot schrieb: Ülke zaten batmış, CHPmi batıracak daha fazla ? Şimdiki durumdan zaten daha kötü olma imkanı yok. Zum Vergrößern anklicken.... Bu 80´li ve 90´li yillari hatirlayan olsa aramizda. 60´li ve 70 ´li yillardan hic bahsetmek istemiyorum
Cypriot schrieb: Ülke zaten batmış, CHPmi batıracak daha fazla ? Şimdiki durumdan zaten daha kötü olma imkanı yok. Zum Vergrößern anklicken.... Bu 80´li ve 90´li yillari hatirlayan olsa aramizda. 60´li ve 70 ´li yillardan hic bahsetmek istemiyorum
Toruko-jin Jackass of the Week 18 Oktober 2015 #572 Kavga etmek yok. Hepinizin hem haklı ve haksız olduğunuz yerler var. Ne yazık ki hepimizin ortak paydası cehalet.
Kavga etmek yok. Hepinizin hem haklı ve haksız olduğunuz yerler var. Ne yazık ki hepimizin ortak paydası cehalet.
Cypriot RTE 18 Oktober 2015 #573 Tigerfish schrieb: Bu 80´li ve 90´li yillari hatirlayan olsa aramizda. 60´li ve 70 ´li yillardan hic bahsetmek istemiyorum Zum Vergrößern anklicken.... Geçmişi geçmişte bırakamadığımız sürece Türkiyeden hiçbir bok olmaz. Olan oldu ve değiştirilemez, yapılan hatalar yapıldı, evet, haklısın. Siz devam edin eski CHPyi ve maziyi açmayı, zaten böylece ülkede kalkınma oluyor, siz CHP ve HDPyi kötüledikçe CHP ve HDPnin oyları artıyor.
Tigerfish schrieb: Bu 80´li ve 90´li yillari hatirlayan olsa aramizda. 60´li ve 70 ´li yillardan hic bahsetmek istemiyorum Zum Vergrößern anklicken.... Geçmişi geçmişte bırakamadığımız sürece Türkiyeden hiçbir bok olmaz. Olan oldu ve değiştirilemez, yapılan hatalar yapıldı, evet, haklısın. Siz devam edin eski CHPyi ve maziyi açmayı, zaten böylece ülkede kalkınma oluyor, siz CHP ve HDPyi kötüledikçe CHP ve HDPnin oyları artıyor.
blacksea Kuzeyin Uşağı 30 Oktober 2015 #575 Zeus schrieb: türkischen Wahl-o-Mat Zum Vergrößern anklicken.... MHP: 51% AKP: 46% Vatan Partisi: 40% SP: 37% HDP: 23% CHP: 17%
Zeus schrieb: türkischen Wahl-o-Mat Zum Vergrößern anklicken.... MHP: 51% AKP: 46% Vatan Partisi: 40% SP: 37% HDP: 23% CHP: 17%
kewell Spitzen-Poster 1 November 2015 #576 Balta schrieb: Der verlierer verlässt das Forum. Zum Vergrößern anklicken....
Balta Journalist 1 November 2015 #577 kewell schrieb: Zum Vergrößern anklicken.... Bin nicht an diese Forum gebunden und habe kein Problem damit.
kewell schrieb: Zum Vergrößern anklicken.... Bin nicht an diese Forum gebunden und habe kein Problem damit.