Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Pilot Rudolf Perešin 1958-1995

sta ja zelim je da se vi cisti izjavite kao sto je vas predsjednik uradio u ovom govoru:

http://www.balkanforum.info/f9/obiljezena-64-godisnjica-stradanja-logorasa-u-jasenovcu-50406/

und was die fahnen angeht: sowas hast du zwar nicht, doch liegt einer dünner grad zwischen hdz und ndh.

Jer to taj isti Mesic koji je rusio Yugoslaviju i zalagao za samostalnu RH, koji je pjevao po raznim skupovima ustaske pjesme "Juru i Bobana" , pa cak i pred nama vojskom u Sunji jeseni 91 na bojistu i koji je bio desna ruka Franje Tudjmana?

Nego Yugoslovenu, zasto tvoj Tito nije nikad posjetio Jasenovac?

Ich war beim Denkmal in Gornja Stubica !

Rudi_mig_spomenik.jpg

Jer to taj isti Mesic koji je rusio Yugoslaviju i zalagao za samostalnu RH, koji je pjevao po raznim skupovima ustaske pjesme "Juru i Bobana" , pa cak i pred nama vojskom u Sunji jeseni 91 na bojistu i koji je bio desna ruka Franje Tudjmana?

Nego Yugoslovenu, zasto tvoj Tito nije nikad posjetio Jasenovac?

Drug Tito je oslobodiju uz pomoc Partizana Jasenovac i spasijo sta je mogo da spasi. Zivote stradani Ljudi nemoze vratiti ni Posjeta ni Spomenik.

Taj Mesic je drzo govor koji trebate da uzmete malo srcu.

Tvoj drug Tito nije nikad bio u Jasenovcu niti ga je on oslobodio, zasto, sta ga je sprijecilo da ode odati pocast zrtvama?

aha nije on oslobodijo tko je onda ante pavelic? sram vas i stid bilo robovi bi danas bili fasistickog rezima da nije bilo antifasisticke borbe. i ovaj spomenik

je bio izgradjen od bogdana bogdanovic na odluku kpj i sfrj pod josipom brozu:

images

Imas li ti kakav problem sa shvacanjem ili citanjem Zmaju?
Pitao sam te, zasto tvoj drug Tito nije nikad bio u Jasenovcu i odao pocasta zrtvama?

Da si uzeo knjigu i zagrijao stolicu, znao bi koja je partizanska brigada oslobodila Jasenovac, tvoj drug Tito tu nije bio ni blizu.

Sta ti blebeces, Tudjman ti je bio isto antifasista, cak general i mnogi drugi koji su stvarali RH.

Imas li ti kakav problem sa shvacanjem ili citanjem Zmaju?
Pitao sam te, zasto tvoj drug Tito nije nikad bio u Jasenovcu i odao pocasta zrtvama?

Da si uzeo knjigu i zagrijao stolicu, znao bi koja je partizanska brigada oslobodila Jasenovac, tvoj drug Tito tu nije bio ni blizu.

sve partizanske brigade su bile pod vodzom josipa broza, odgovorio sam ti na pitanje i ne zelim dalje diskutirati.

smrt fasizmu, stalinizmu i budalama zatupljenim. ★

Ti imas zaista problem sa shvacanjem....Nisi u stanju na pitanje odgovoriti. Ali bitno je blebetati o dogadjajima o kojima nemas blage veza.
To sto ti tvoj drug Tito nije nikad odao pocast zrtvama u Jasenovcu kao ostala politicka elita u bivsoj Yugi i RH, govori samo koliko je drzao do tih zrtava!

Ti imas zaista problem sa shvacanjem....Nisi u stanju na pitanje odgovoriti. Ali bitno je blebetati o dogadjajima o kojima nemas blage veza.
To sto ti tvoj drug Tito nije nikad odao pocast zrtvama u Jasenovcu kao ostala politicka elita u bivsoj Yugi i RH, govori samo koliko je drzao do tih zrtava!

imam druze, pazi ko je duze ovde i ko ima bole svacane.
nemoj it pocet izvrcavati istinu ili ces ti brzo zavrsiti ovde.

Zurück
Oben