Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

PKK-Sammelthread

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Seni anliyorum ve kardeslik diye götünü yirtanlara sadece sasiyorum.
Hele bu araplara karsi gösterilen ilgi ve sevgiyi anlamiyorum.
Ya bu araplar bizimkileri okadar sevmiyor.

Hepsi dinden geliyor birader. Hatta bazilari var bacisini karisini Arap becerse "ne güzel peygamberimin irkindan birisi karimi becerdi" diyerek övünecek.

O zaman Türkiye'nin dörtte biri kafayi yemis olmali. Cok gücüne gidiyor insanin. Adamlarin kendilerine hayri yok, biz hayran oluyoruz.

Sevgileri karsilikli olsa icim yine yanmayacak. Bitleri kadar sevmezler Farslarla Türkleri.

Evet öyledir.Ama dogrusunu söylemek gerekirse aramizdaki turancilarda az keriz degil,orta asyadaki türkleri okadar seviyorlarki,yani buna sevmek denilmez tapiyorlar amk.
Birde orta asyadaki türklere sor türkiye türklerini nekadar sevdiklerini.eminim aralarinda türkiye türklerini seven bir avuc kadar milliyetci bulamazsin.
Araplilara gösterilen ilgi ve abartirli sevgiyi bazi sigirlar orta asyadaki türklerede gösteriyorlar,karsi tarafda ama öyle ilgi yok nedense.

Almanyada yasayan kazakistan üniversteli gencler tarafindan kurulan bir otaga girmistim ve ordaki bazi türklerin kazaklara karsi yalakaliklarini görmüstün,utanc vericidi.
Okadar yalakalik yapilmaz ya.

Siz sevin! Sevgi güzeldir oh oh sev sev sevmek güzeldir onlar sevmese bile sen sev.Sev ye yasa her yere sevgi yay damarlarinda sevgi aksin bedenimizden sevgi fiskirsin.Sev beni,beni sev!

Evet öyledir.Ama dogrusunu söylemek gerekirse aramizdaki turancilarda az keriz degil,orta asyadaki türkleri okadar seviyorlarki,yani buna sevmek denilmez tapiyorlar amk.
Birde orta asyadaki türklere sor türkiye türklerini nekadar sevdiklerini.eminim aralarinda türkiye türklerini seven bir avuc kadar milliyetci bulamazsin.
Araplilara gösterilen ilgi ve abartirli sevgiyi bazi sigirlar orta asyadaki türklerede gösteriyorlar,karsi tarafda ama öyle ilgi yok nedense.

Almanyada yasayan kazakistan üniversteli gencler tarafindan kurulan bir otaga girmistim ve ordaki bazi türklerin kazaklara karsi yalakaliklarini görmüstün,utanc vericidi.
Okadar yalakalik yapilmaz ya.

O soyunu sopunu siktiklerimin Rus picleri gelsin bana yalakalik yapsin. Ayni orospu cocuklari da o anlattiklarin.

- - - Aktualisiert - - -

Olsun ben seni seviyorum.Daha cok küfür et dahacok seveyim.Sevgi oh Sevgi.

Ben seni severim. Hem öyle bir severim ki aklin hafsalan almaz :D

O soyunu sopunu siktiklerimin Rus picleri gelsin bana yalakalik yapsin. Ayni orospu cocuklari da o anlattiklarin.

Bir izlekte cok gülmüstüm iyi hatirliyorum.Bir kazak türkleri baskalari gibi yabanci diye hitap etiginde türkün biri sinir krizine girmisti,yok bizi neden yabanci görüyorsunuz?Bizde sizin gibi türküz ayni milletiz diye ::lol:

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben