Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

PKK-Sammelthread

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Her gün asker ölüyor ise bak.Gene 9 dene etkisiz hale getirildi pe ke ke rahat durmuyor.

Beni burda üzen nedir biliyormusun?
yapılan hatalardan bir türlü ders çıkaramamaları.
Bakıyorsun yine ayni bölge ve yine Şehit sayısı yüksek.
Vatandaş Şehit Haberlerine alışır oldu resmen, bu ne biçim bir zihniyet?

İsrail ve ABDe bakın, adamlar ellerini dahi kirletmeden cıkıp işlerine bitiriyor.
Yazık değilmi bunca Askerimize? Tabiri caizse bir coğu bir kurşun dahi sıkmadan pisi pisine gidiyor.
Doğmamış Bebekler öksüz kalıyor.

Beni burda üzen nedir biliyormusun?
yapılan hatalardan bir türlü ders çıkaramamaları.
Bakıyorsun yine ayni bölge ve yine Şehit sayısı yüksek.
Vatandaş Şehit Haberlerine alışır oldu resmen, bu ne biçim bir zihniyet?

İsrail ve ABDe bakın, adamlar ellerini dahi kirletmeden cıkıp işlerine bitiriyor.
Yazık değilmi bunca Askerimize? Tabiri caizse bir coğu bir kurşun dahi sıkmadan pisi pisine gidiyor.
Doğmamış Bebekler öksüz kalıyor.

Kim ne derse desin ama Türkün başına ne geliyorsa hep kendi kafasızlığın yüzünden geliyor.

Haklisin bize müstehak!

Bunu diyen bir BMN üysei:

Þehitler Ölmez, Vatan Bölünmez! - Sayfa 422

Beyler iş sandığınız gibi değil teröristler çok sistemli bölgede askerden ve polisten daha etkililer, benim arkadaş facebok ta kapak resmini Türk bayrağı koymuş, ertesi gün hastanede yanına 14 15 yaşlarında bir çocuk gelip "o facedeki resmi değiş yoksa o bayrağı tabutunun üstüne koyarlar" diye tehdit etmiş.

Millet sokağa çıkamıyor, asker polis aileleri bildiğin hapis hayatı yaşıyorlar.

Umgedrehte Russlandfahne

- - - Aktualisiert - - -

http://www.haber7.com/siyaset/haber/1542797-erdogan-bizim-icin-1-numarali-tehdit-pkkdir

Sieht so aus als hätte die pkk endgültig die schnauze voll und ist nun in die offensive gegangen, mal abwarten....

Mit dem Polizistenmorden waren die auch in der Offensive, und mit den Minen legen auch, auch mit dem Tod des 14 Jährigen Kurden usw. Dann bin ich mal gespannt, wie Offensiver die werden, das würde ja nur in den Kram der Türkei kommen, noch Härter in die Kandil Berge einzuschreiten usw.

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben