E Emirkan Guest 27 November 2011 #21 Königsrasse schrieb: Telly Tellz feat. Babacan Der Plan ist Perfekt - YouTube Zum Vergrößern anklicken.... Cok berbat! Türkmü bunlar ?
Königsrasse schrieb: Telly Tellz feat. Babacan Der Plan ist Perfekt - YouTube Zum Vergrößern anklicken.... Cok berbat! Türkmü bunlar ?
Salvador Top-Poster 28 November 2011 #22 Emirkan schrieb: Cok berbat! Türkmü bunlar ? Zum Vergrößern anklicken.... vallah tam bana göre. Sen hamburg dan delmisin ? Tanimiyan kisi yok onlari Babacan Türk Telly Tellz Afrikan
Emirkan schrieb: Cok berbat! Türkmü bunlar ? Zum Vergrößern anklicken.... vallah tam bana göre. Sen hamburg dan delmisin ? Tanimiyan kisi yok onlari Babacan Türk Telly Tellz Afrikan
E Emirkan Guest 28 November 2011 #23 Königsrasse schrieb: vallah tam bana göre. Sen hamburg dan delmisin ? Tanimiyan kisi yok onlari Babacan Türk Telly Tellz Afrikan Zum Vergrößern anklicken.... Sen bizim Prinz Fero denilen Ferhata biraz oy ver. O Cocuk büyük seyler basaracak. Hakkini yemesinler!
Königsrasse schrieb: vallah tam bana göre. Sen hamburg dan delmisin ? Tanimiyan kisi yok onlari Babacan Türk Telly Tellz Afrikan Zum Vergrößern anklicken.... Sen bizim Prinz Fero denilen Ferhata biraz oy ver. O Cocuk büyük seyler basaracak. Hakkini yemesinler!