Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Prishtina - Bauprojekte

Und das von einem der aus Wallis & Futuna kommt?

Du kannst nicht wissen was in der Zukunft passiert und ob die es jemals zu etwas bringen sowieso nicht.
Da ist Bauboom und die Wohnungen & Häuser sind im Top zustand.

ach der ist doch nur neidisch weil der kaff aus dem er ursprünglich herkommt im vergleich dazu dritte welt ist

Vihet gurthemeli i Teatrit dhe Operas “Ibrahim Rugova”

02/12/2009 09:07:00

Sot do të zhvillohet akti solemn i vënies së gurthemelit të Teatrit dhe Operas në Prishtinë, Me rastin e vënies së gurthemelit të Teatrit dhe Operas “Ibrahim Rugova”, do të marrin pjesë edhe familjarë të presidentit të ndjerë Ibrahim Rugova, presidenti I Kosovws Fatmir Sejdiu si dhe zyrtarw tw lartw institucional

Sot, gjatë orëve të mesditës do të vihet gurthemeli i Operas “dr. Ibrahim Rugova”, në Prishtinë. Kjo, do të bëhet tek Fakulteti Teknik, ndërsa në këtë ceremoni pritet të marrin pjesë familjarë të presidentit të ndjerë Ibrahim Rugova ,presidenti I Kosovës, Fatmir Sejdiu dhe zyrtarë të lartë insitucional. Ndryshe, gjatë kësaj ceremonei do të shfaqet edhe një program artistik i Korit të Filharmonisë-Operës së Kosovës.

ekonomisti.net

Nachricht ist npaar Tage alt...

Die haben mit dem Bau begonnen

Gr____en__nderung_001a_Teatri_dhe_Opera.jpg

httpwwwgazetaexpresscomsu5.jpg

Für größere Bilder: Rechte Maustaste - Grafik anzeigen

Sot, gjatë orëve të mesditës do të vihet gurthemeli i Operas “dr. Ibrahim Rugova”, në Prishtinë. Kjo, do të bëhet tek Fakulteti Teknik, ndërsa në këtë ceremoni pritet të marrin pjesë familjarë të presidentit të ndjerë Ibrahim Rugova ,presidenti I Kosovës, Fatmir Sejdiu dhe zyrtarë të lartë insitucional. Ndryshe, gjatë kësaj ceremonei do të shfaqet edhe një program artistik i Korit të Filharmonisë-Operës së Kosovës.

intressant, und wo soll die stehn ?

Diku afer "Fakulteti-t Teknik" (nuk e di as vet se ku i bje ky bash)

SitucionMAT.jpg

Besoj qe te ajo hapsira qe po shihet aty para/mbrapa (?) Fakultetit

Zuletzt bearbeitet:
Zurück
Oben