@SRS: Jel smem nesto da te pitam??
Zasto si toliko zagrizen Seseljom?? Zbog cega je on Srpski Junak po tebi?? Za mene je on niko i nista, i ne gotivim ga, uopsteno mrzim dvolicne lazljive Jajare.....svaka njemu cast za Fakultete koje je zavrsio, ali izgleda od silnog ucenja su mu knjige pomutile malo razum! Zalosno je da takav neko ko sedi u Haskom Tribunalu bude na Vlasti jedne zemlje?? Sta mislis, koliko dana dajes Onda u tom slucaju srpskom narodu u celini da ce da prezivi?? 2-3.Meseca do totalnog gladovanja i izolacije??
Procitaj malo o njemu u Wikipediji-Mo meni je on BOSANAC, rodjen je brate mili u Bosni
..............
Zanimljivosti [uredi]
Vojislav Šešelj je na srbijanskoj političkoj sceni, tokom devedesetih, bio poznat po mnogobrojnim incidentima. Najprije je
1992. pucao pištoljem na protestu beogradskih taksista ispred saveznog parlamenta. Nakon svađe sa Miloševićem, septembra
1993. godine, incidenti se redaju - maja
1994. godine počupao je mikrofone i potukao se sa obezbeđenjem u saveznom parlamentu zbog čega je osuđen. Septembra iste godine ponovo je osuđen zbog vređanja Miloševića i njegove supruge i to na godinu dana zatvora.
1997. godine, prilikom učestvovanja u televizijskoj emisiji sa beogradskim advokatom Nikolom Barovićem, dolazi do svađe između njih dvojice nakon čega Šešeljev telohranitelj nanosi teške telesne povrede Baroviću.
Nakon
2000. godine, Šešelj pravi incidente najviše u Skupštini Srbije prilikom sukoba sa zastupnicima tada vladajućeg DOS-a. Njegovi zastupnici su dva puta (
2001 -
2002) polili vodom tadašnje predsjednike parlamenta (Dragana Maršićanina i Natašu Mićić),a sam Šešelj je kažnjavan višemjesečnim zabranama u učestvovanju rada parlamenta.
Link:
Vojislav Šešelj - Wikipedia, slobodna enciklopedija
Kada ovo sve saznaju drugi Politicari u svetu o njemu, mislis li da ce svi oni drage volje Kapital i dalje slivati u takvoj zemlji, kada znaju onda da ce dobiti odmah batine od telohranitelja kada samo podignu cenu mozda za 5.din.recimo zbog poskupljenja Nafte?
Cisto me zanima tvoje Misljenje o tome??