Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Rockmusik

• Ersteller Ersteller aylina
  • Erstellt am Erstellt am
Edit: Shit, dachte es sei der Metal/Alternative Thread :D

Nun gut, ich lass es mal mit etwas Rock hier krachen, will den Thread nicht verschändeln!

Stvarno ih obozavam!
Jeli mozda znas odakle njihove stare hitove odnosno albume mogu kupiti?
Mislim tu u Svabiji, nekako mislim da nebi bas tako srece imao u Hrvatskoj ^^

Jel trazis gramofonske ploce ili cd-ove :biggrin:
Pa iskreno da ti kazem, ovdje na zapadu stvarno neznam nazalost, gdje mozes nabaviti njihovu diskografiju. Jedino bi' ti mogao preporuciti online-stranice poput ove: CITYBOX.rs - Online prodaja CD, DVD, Download MP3

PS: Jugo-Rok je zvanicno poslje Britanije, Amerike i Njemacke bija' cetvrti na svijetu, "zvanicno" - jednostavno muzika za sva vrijemena, a Riblja Corba je takodjer jedna od mojih favorita. Dira u srce !!

Jel trazis gramofonske ploce ili cd-ove :biggrin:
Pa iskreno da ti kazem, ovdje na zapadu stvarno neznam nazalost, gdje mozes nabaviti njihovu diskografiju. Jedino bi' ti mogao preporuciti online-stranice poput ove: CITYBOX.rs - Online prodaja CD, DVD, Download MP3

PS: Jugo-Rok je zvanicno poslje Britanije, Amerike i Njemacke bija' cetvrti na svijetu, "zvanicno" - jednostavno muzika za sva vrijemena, a Riblja Corba je takodjer jedna od mojih favorita. Dira u srce !!

Poceo skupljati CD-albume, pa ih zato trazim :)
E hvala ti lijepo! Vidit cu dali mogu to nekako skontati pa cu si par egzemplara nabavati preko te stranice!

To do sad nisam znao, uvijek sam mislio da je to neka samostalna stvar bila, koja je bila osnovna samo u bivsoj Jugoslaviji!
Ali ako sam iskren onda me to i ne cudi! Stvarno ih je bilo odlicnih bendova u te vremena! :)

Zurück
Oben