G
Gelöschtes Mitglied 13322
Guest
Hafta arasi iran kandili bombalamis barzaninin sözlerinden sonra ne diyorsun.
Insanlara kiymasinlar diyorum. Benim düsünceme uymayanlari desteklemiyorum. Kim olursa olsun
Hafta arasi iran kandili bombalamis barzaninin sözlerinden sonra ne diyorsun.
Asil bizi bitiren din kardesim, kötülügün gericiligin arap sevdasinin kökü din.
Insanlara kiymasinlar diyorum. Benim düsünceme uymayanlari desteklemiyorum. Kim olursa olsun
Ich erklärs dir mal so, wenn du mich Dog nennst, obwohl du der Wolf sein willst, dann kann ich den Inhalt nicht richtig aufnehmen, weil es mir unmöglich ist, den Autor ernst zu nehmen.
O zaman MHPde bulusalim.
Güldürme beni Balta. MHP kim, Insan Haklari kim :
Şimdi Hewal,sen bizi yok etmek,Ülkemizi Bölmek isteyen zihniyeti savunuyorsun,Düşmanlarımızı dost edinip,dostlarımızı Düşman belirliyorsun,bende bunun bilincindeyim .Bunu bilmeme rağmen seninle muhatap oluyormuyum? Evet oluyorum! Bunun nedeni soğukkanlı olmamdandir sevgili kardeşim.Biz Diyalogdan yanayız.Aşırı Duygusallık Parazit gibidir,objektif olmamıza engel olur.Bu yüzden Belge ve Delil ile Hareket etmek bizim için en doğrusu olacaktir,değilmi ama.
Ben sana kırılmadım,kırılmam.Sen Akılı bir çocuksun,tahmin ettiğinden daha yakınız birbirmize,ortak değerleri savunuyoruz.Bence bu konuyu burda kapatalım,madem hasas çocuksun ve sana "Dog" denilmesini istemiyorsun,saygı duyuyoruz.
Bu ara Son Haberleri aldın mı? Güzel Tuncelimizde Ülkü Çiçekleri açmaya başlamış.Ne kadar sevindirici bir haber,öyle değilmi?
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen