Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Salih Muslim ist am 1.Mai in Zürich

Ich erklärs dir mal so, wenn du mich Dog nennst, obwohl du der Wolf sein willst, dann kann ich den Inhalt nicht richtig aufnehmen, weil es mir unmöglich ist, den Autor ernst zu nehmen.

Şimdi Hewal,sen bizi yok etmek,Ülkemizi Bölmek isteyen zihniyeti savunuyorsun,Düşmanlarımızı dost edinip,dostlarımızı Düşman belirliyorsun,bende bunun bilincindeyim .Bunu bilmeme rağmen seninle muhatap oluyormuyum? Evet oluyorum! Bunun nedeni soğukkanlı olmamdandir sevgili kardeşim.Biz Diyalogdan yanayız.Aşırı Duygusallık Parazit gibidir,objektif olmamıza engel olur.
Bu yüzden Belge ve Delil ile Hareket etmek bizim için en doğrusu olacaktir,değilmi ama.

Ben sana kırılmadım,kırılmam.Senden de aynısını beklerim.Sen Akılı bir çocuksun,tahmin ettiğinden daha yakınız birbirmize,ortak değerleri savunuyoruz.Bence bu konuyu burda kapatalım,madem hasas çocuksun ve sana "Dog" denilmesini istemiyorsun,saygı duyuyoruz.

Bu ara Son Haberleri aldın mı? Güzel Tuncelimizde Ülkü Çiçekleri açmaya başlamış.Ne kadar sevindirici bir haber,öyle değilmi?

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Insanlara kiymasinlar diyorum. Benim düsünceme uymayanlari desteklemiyorum. Kim olursa olsun

10641240_1429033607400096_4636442421749667943_n.jpg

Şimdi Hewal,sen bizi yok etmek,Ülkemizi Bölmek isteyen zihniyeti savunuyorsun,Düşmanlarımızı dost edinip,dostlarımızı Düşman belirliyorsun,bende bunun bilincindeyim .Bunu bilmeme rağmen seninle muhatap oluyormuyum? Evet oluyorum! Bunun nedeni soğukkanlı olmamdandir sevgili kardeşim.Biz Diyalogdan yanayız.Aşırı Duygusallık Parazit gibidir,objektif olmamıza engel olur.Bu yüzden Belge ve Delil ile Hareket etmek bizim için en doğrusu olacaktir,değilmi ama.

Ben sana kırılmadım,kırılmam.Sen Akılı bir çocuksun,tahmin ettiğinden daha yakınız birbirmize,ortak değerleri savunuyoruz.Bence bu konuyu burda kapatalım,madem hasas çocuksun ve sana "Dog" denilmesini istemiyorsun,saygı duyuyoruz.

Bu ara Son Haberleri aldın mı? Güzel Tuncelimizde Ülkü Çiçekleri açmaya başlamış.Ne kadar sevindirici bir haber,öyle değilmi?

Emanet oylar geri geliyor kürtler bile bikti süriyelilerden.

Zurück
Oben