Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Schweden wird Europameister 2008!!!

reci jednog igraca iz hrvatske sto je BLIZU klase ibrahimovica ?? :lol:

e pa on je njegova klasa i ima njegov stil...

ali ajd ti meni pokazi jednog iz svedske sto igra kao modric, eduardo, srna ili petric... jarane svedska ima samo Ibrahimovia i Ljungberg sto mogu sa hrvatskom da se drzu u igri... svi ostali su sj*bani igraci... ;)

e pa on je njegova klasa i ima njegov stil...

ali ajd ti meni pokazi jednog iz svedske sto igra kao modric, eduardo, srna ili petric... jarane svedska ima samo Ibrahimovia i Ljungberg sto mogu sa hrvatskom da se drzu u igri... svi ostali su sj*bani igraci... ;)

e pa burazere hajd da se vratimo malo u historiju ako hoces. (al samo da ti kazem da necu nista sa ovim da kazem, i ja volim hrvatsku, al eto navijam za svedsku, rumuniju i hrvatsku.) al stvarno je Ibrahimovic (dosad) puno dalje od svakog hrvatskog igraca (u sadasnjoj reprzentaciji) znaci nemislim na Sukera, Prosineckog itd, posto oni su legende.

svedska ima:

melberg: (sto ga traze jaci klubovi, unter anderem juventus turin.
majstorovic: (proglasen kao najbolji odbradbeni igrac u svajcerskoj lizi /ta liga nije bas nesto jaka al ipak..)
linderoth: igra u prvu 11 za galatzasaray istanbul, oni su prvaci turske, turska isto igra na EP
ljumberg: o njemu nista da negovorim..posto eto ti si vec spomenuo..
kim källström: igra isto u prvu postavu od franckoskog shampiona O.Lyon
rosenberg: ako se sad gleda: ne duplo nego troduplo jaci od klasnica (klasnic je bio povrijeden al jebiga...)

eto to su ti igraci..

e pa burazere hajd da se vratimo malo u historiju ako hoces. (al samo da ti kazem da necu nista sa ovim da kazem, i ja volim hrvatsku, al eto navijam za svedsku, rumuniju i hrvatsku.) al stvarno je Ibrahimovic (dosad) puno dalje od svakog hrvatskog igraca (u sadasnjoj reprzentaciji) znaci nemislim na Sukera, Prosineckog itd, posto oni su legende.

svedska ima:

melberg: (sto ga traze jaci klubovi, unter anderem juventus turin.
majstorovic: (proglasen kao najbolji odbradbeni igrac u svajcerskoj lizi /ta liga nije bas nesto jaka al ipak..)
linderoth: igra u prvu 11 za galatzasaray istanbul, oni su prvaci turske, turska isto igra na EP
ljumberg: o njemu nista da negovorim..posto eto ti si vec spomenuo..
kim källström: igra isto u prvu postavu od franckoskog shampiona O.Lyon
rosenberg: ako se sad gleda: ne duplo nego troduplo jaci od klasnica (klasnic je bio povrijeden al jebiga...)

eto to su ti igraci..

Jojo rekao sam da je Ibrahimovic super igrac, ali ove druge sto si nabrojo... naja... mislim opet da je hrvatska bolja od svedske... od igraca ukupno i od igranja...

ali dobro... ti imaj svoje misljenje i ja svoje...

Ronhill haste Drogen genommen oder was ?

Allein durch Überlegen kommt man drauf das die Schweden den Kroaten nicht gewachsen sind und schon granicht Europameister werden können...:rolleyes:

O Gott... du enttäuscht mich...

Svergie.................Svergie...................Svergie!!!!

Kome treba Hrvatska :D

Spass ;)

Zurück
Oben